c

Skanska Kodit järjestää nimikilpailun Jyväskylän uusimmasta tornitalosta

Lehdistötiedotteet 20.9.2006 9.36 CET

Lutakkoon, Kuokkalan sillan kupeeseen on suunnitteilla 15-kerroksinen tornitalo, josta tulee Jyväskylän näyttävä maamerkki. Nyt rakennukselle etsitään nimeä kilpailun avulla.

Ehdotukset arvioi arvosteluryhmä, jonka jäsenet ovat Jyväskylän kaupunginarkkitehti Noora Sokero.

Nimiehdotuksia voi tehdä osoitteessa www.skanska.fi/lutakontorni 8.10.2006 asti. Jos ehdotusten joukosta löytyy sopiva nimi, ehdotus palkitaan 200 euron lahjakortilla Kodin Ykköseen. Tulokset julkaistaan marraskuun lopussa Skanskan verkkosivuilla www.skanska.fi.

Skanska on vuodesta 1998 lähtien ollut vahvasti mukana kehittämässä Jyväskylän Lutakosta modernia ja viihtyisää asuinympäristöä. Seuraavaksi rakenteille on lähdössä 15-kerroksinen Lutakon korkein ja samalla viimeinen asuintornitalo.

Kuokkalan sillan juureen nousevasta tornitalosta avautuvat näkymät Jyväsjärvelle. Matkaa Jyväskylän keskustaan on vain noin kilometri. Rakennuksen suunnittelu on käynnissä, pääsuunnittelija on arkkitehti, SAFA Jarmo Pulkkinen. Rakentamisen arvioidaan alkavan kevättalvella 2007.

Skanska Kodit Oy on osa Skanskan pohjoismaista asuntoprojekti-kehitysyksikköä. Liiketoimintayksikköön kuuluvat yhtiöt Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Yhtiöt kehittävät suunnittelevat ja rakennuttavat asunto- ja aluerakennushankkeita, ja tarjonta kattaa sekä kerrostalot, rivitalot että pientalot. Skanska Kodit Oy:n toiminta-alueet ovat Suomi ja Viro.

Lisätietoja: Skanska Kodit Oy, markkinointipäällikkö Noora Sokero, puh. (014) 338 0051, 0400 976 904, Contact

www.lutakko.com