c

Skanska uusii tilat WTC:lle Helsinki-Vantaan lentoasemalla

Lehdistötiedotteet 22.10.2010 2.00 CET

Skanska uusii tilat uuden World Trade Centerin käyttöön Helsinki-Vantaan lentoasemalla. WTC Helsinki Airport avataan terminaali 2:n ja Hilton hotellin välittömässä läheisyydessä sijaitsevaan tornitaloon, ja WTC-konsepti otetaan käyttöön neljässä kerroksessa. Muutostyöt valmistuvat vuodenvaihteessa.

Tiloihin tulee toimistohotelli ja vuokrattavia toimistotiloja, jotka ovat kooltaan 140 – 800 neliötä. Toiminnan kehittämisestä ja tilojen vuokraamisesta vastaa Finavian tytäryhtiö LAK – Lentoasemakiinteistöt Oyj.

"Muutostyöurakkamme WTC-hankkeessa on aikataulullisesti vaativa ja edellyttää saumatonta yhteistyötä rakennuksen käyttäjien kanssa. On hienoa olla mukana toteuttamassa korkeatasoista WTC-konseptia", toteaa aluejohtaja Jarkko Muurimäki Skanskasta.

”WTC täydentää erinomaisesti tilatarjontaamme Helsinki-Vantaalla ja tarjoaa asiakkaillemme ainutlaatuisen mahdollisuuden sijoittua lyhyen kävelymatkan päähän terminaalista”, sanoo LAK:n toimitusjohtaja Antti Ala-Heikkilä.

WTC Helsinki Airportista tulee pääkaupunkiseudun toinen WTC Aleksanterinkadulla sijaitsevan lisäksi. WTC:t tulevat jatkossa tarjoamaan asiakkailleen yhdessä palveluja kahdessa liike-elämän kannalta keskeisessä paikassa.

”Uusi WTC Helsinki Airport aivan lentoaseman ytimessä on hieno lisä maailmanlaajuiseen WTC-ketjuun. Se tarjoaa yritykselle kansainvälisen ja dynaamisen liiketoimintaympäristön”, toimitusjohtaja Sirpa Rissa-Anttilainen WTC Helsinki Oy:stä toteaa.

Skanska on rakentanut vuonna 2007 valmistuneen Hilton Helsinki-Vantaa Airport -hotellin. Parhaillaan on käynnissä hotellin laajennus, joka valmistuu toukokuussa 2011.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä: Jarkko Muurimäki, Toimialajohtaja