c

Skanskan 5 Klippinkiä paras asuntomessukohde Rakennuslehden arvioinnissa

Lehdistötiedotteet 29.6.2006 14.29 CET

"Skanskan asuntomessukohde As Oy Espoon 5 Klippinkiä valittiin messujen parhaimmaksi kohteeksi Rakennuslehden Asuntopuntari-arvioinnissa.

""Tilaelementeistä rakennettu kohde on onnistunut sekä arkkitehtuuriltaan että teknisen toteutuksensa osalta. Päivänkierto on huomioitu suunnittelussa hyvin ja talot avautuvat neljään ilmansuuntaan. Viihtyisä ulkoterassi sisääntulon yhteydessä"", mainitaan arviossa.

Kaisa Vepsäläinen. Talot edustavat Skanskan ja Finnforestin palkittua puurakentamisen yhteistyötä. Vuonna 2004 Skanskan ja Finnforestin vastaava kohde Espoon Friisilässä palkittiin Puuinformaatio ry:n puupalkinnolla. Klippingin talot on koottu tilaelementeistä, jonka ansiosta rakennusaika on lyhyt.

As Oy 5 Espoon Klippinkiä -yhtiön A-talo toimii näyttelytalona asuntomessuillla. Skanska Kodit sekä Koti ja Keittiö -lehti sisustavat messukodista modernin, selkeän ja käytännöllisen perheasunnon. Sisustussuunnittelijana on Kaisu Saukonoja.

Skanskan toinen kohde As Oy Espoon Liinumi (Messukohde 9–11), sijoittui arvioinnissa viidennelle sijalle. Liinumi koostuu neljästä rivitalosta ja kahdesta paritalosta.

Klippingin vastaava työnjohtaja on Tero Nikkanen.

Asuntomessut ovat Espoon Kauklahdessa 14.7.–13.8.2006

Kuvassa As Oy Espoon 5 Klippinkiä

Skanska Kodit on osa Skanskan pohjoismaista asuntoprojekti-kehitysyksikköä. Suunnittelemme ja kehitämme asuntohankkeita, ja tarjontamme kattaa sekä kerrostalot, rivitalot että pientalot. Liiketoimintayksikköön kuuluvat yhtiöt Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.

Lisätietoja:

Skanska Kodit Oy Markkinointipäällikkö Riku Auvinen, puh. (09) 6152 2458, 0400 806 754, Contact

Skanska Oy Viestintäpäällikkö Merja Vuoripuro, puh. (09) 6152 2426, 040 587 2642, Contact

www.asuntomessut.fi "