c

Skanska Infran organisaatio uudistuu

Lehdistötiedotteet 25.11.2011 12.13 CET

Kilpailuviraston hyväksynnän jälkeen Skanska Infra Oy:n ja Soraset Yhtiöt Oy:n organisaatiot on yhdistetty. Skanska Infra allekirjoitti 11.10.2011 sopimuksen Soraset Yhtiöiden koko osakekannan ostamisesta.

Skanska Infran toimitusjohtajana jatkaa Juha Heinonen. Heinonen vastaa myös Hoito ja ylläpito -yksiköstä.

 Siltarakentamisesta, väylärakentamisesta, Pirkanmaan, Pohjanmaan sekä Keski- ja Itä-Suomen infrarakentamisesta vastaa jatkossa aluejohtaja Petri Uitus. Keski- ja Itä-Suomen yksikönjohtaja Reijo Hakanen, Pohjanmaan työpäällikkö Timo Kujanpää, Siltarakentamisen rakennuspäällikkö Eero Kumpulainen ja Väylärakentamisen rakennuspäällikkö Markus Lipsanen raportoivat Petri Uitukselle.

 Maa- ja pohjarakentamisesta sekä Etelä- ja Varsinais-Suomen infrarakentamisesta vastaa aluejohtaja Mikko Uusi-Marttila. Joonas Uotila on nimitetty Etelä- ja Varsinais-Suomen infrarakentamisen yksikön johtajaksi ja hän raportoi Mikko Uusi-Marttilalle.  Pohjarakentamisen rakennuspäällikkö Ismo Kivelä raportoi samoin Mikko Uusi-Marttilalle.

 Vesihuolto-, teollisuus- ja kalliorakentamisen yksikön aluejohtajana jatkaa Ari Huovila. Huovilan vastuulle kuuluu jatkossa myös Pohjois-Suomen infrarakentaminen.