c

Kielotornista Vantaan uusi maamerkki - peruskivi muurataan 2.12.

Lehdistötiedotteet 2.12.2004 7.53 CET

Joulukuussa 2005 valmistuu Tikkurilaan Vantaalle uusi näkyvä maamerkki, jonka kattoterassilta aukeavat huikeat näköalat. Kielotorni kohoaa noin 50 metrin korkeuteen. Sen 16 kerrokseen valmistuu yhteensä 78 asuntoa. Rakennuksen peruskivi muurataan 2.12.2004.

Yksi talon mielenkiintoisimmista yksityiskohdista on 17. kerrokseen tuleva asukkaiden yhteiskäyttöön suunniteltu kattoterassi avarine tiloineen. Kielotornin alimmat asunnot sijaitsevat vasta neljännessä kerroksessa. Alimpiin kerroksiin tulee teknisiä tiloja sekä aputiloja. Piha rakennetaan pysäköintitilojen päälle, katutasoa korkeammalle.

Asuntojen suunnittelussa on kiinnitetty huomiota erityisesti niiden toimivuuteen. Asuntojen varustelutaso on hyvä, ja kaikkiin asuntoihin vedetään valmiiksi laajakaistayhteydet mahdollistava cat5e-kaapelointi.

As. Oy Vantaan Kielotornin on suunnitellut suomalaisen asuntoarkkitehtuurin eturiviin kuuluva arkkitehti, SAFA Timo Vormala.

Asunnot ovat herättäneet kiinnostusta, jo 28 huoneistoa on myyty. Ylemmissä kerroksissa on vielä jäljellä muutamia huoneistotyyppejä loistavilla näköaloilla, kertoo markkinointipäällikkö Erkki Heikkinen.

Tikkurilan palvelut ovat kävelymatkan päässä Kielotornista: päiväkodit, koulut, virastot, terveyspalvelut, teatterit, elokuvateatterit, erikoisliikkeet ja kauppakeskukset. Tikkurilan rautatieasemalle on matkaa alle kilometri ja Helsinki-Vantaan lentoasemalle alle 5 kilometriä. Kehä III kulkee noin puolen kilometrin päässä.

Lähiympäristö tarjoaa myös paljon liikuntamahdollisuuksia. Kävelylenkille houkuttelevat Keravanjoen rannat ovat aivan vieressä ja Tikkurilan urheilu-puistoon jää- ja uimahalleineen on matkaa noin kilometri. Lähin golfkenttä löytyy Hiekkaharjusta, kahden kilometrin päästä.

Lisätietoja:

Skanska Talonrakennus Oy, markkinointipäällikkö Erkki Heikkinen, puh. (09) 6152 2385, Contact

Skanska Talonrakennus Oy, projektipäällikkö Jukka Hörkkö, puh. (09) 6152 2437, Contact