c

Skanska yhteistyöhön Sellosalin kanssa

Lehdistötiedotteet 30.6.2005 9.45 CET

"Leppävaaran kaupunkikeskuksen rakentamisessa yli kymmenen vuotta mukana olleet Skanska ja NCC ovat solmineet yhteistyösopimuksen Sellosalin kanssa. Yhteistyösopimus mahdollistaa Sellosalin monipuolisen ohjelmatarjonnan kehittämisen. Sopimus on yksivuotinen ja sisältää option kahdesta lisävuodesta. Sellosalin toimintaa tukee myös Kauppakeskus Sello.

Leppävaarassa Espoon kaupunki on tuonut kunnallisia palveluja sinne missä ihmiset liikkuvat eli kauppakeskukseen. Kauppakeskus Sellossa toimivat Leppävaaran aluekirjasto, kuluttajaneuvonta, yhteispalvelupiste, Musiikkiopisto Juvenalia ja Sellosali.

Erinomaisesta akustiikastaan tunnettu Sellosali on vakiinnuttanut paikkansa merkittävänä kulttuuritalona pääkaupunkiseudulla. Sellosalin ohjelmatarjontaan kuuluvat niin kansainväliset klassisen musiikin maailmantähdet kuin suomalainen rytmimusiikki, elokuva sekä monipuoliset lastentapahtumatkin.

NCC ja Skanska esittivät Leppävaaran alueen kehittämissuunnitelmia jo 1990-luvun alkupuolella ja olivat aloitteentekijöinä merkittävän kauppa- ja kulttuurikeskuksen muotoutumisessa. Skanskan ja NCC:n muodostama työyhteenliittymä aloitti Leppävaaran liikekeskuksen rakennustyöt vuonna 2001. Liikekeskuksen toisen vaiheen rakentaminen on loppusuoralla, ja se avataan asiakkaille syyskuussa. Rakenteilla on myös Palace Hotel Sello, joka valmistuu alkuvuonna 2006.

""NCCn, Skanskan ja Sellosalin sopimus luo uusia mahdollisuuksia Sellosalin toiminnan kehittämiselle. On hienoa, että kaksi suurta rakennusyritystä kantaa yhteiskunnallista vastuuta ja lähtee yhdessä tukemaan tämän akustisesti korkeatasoisen ja monikäyttöisen salin toimintaa. Olen varma, että Sellosali palvelee pääkaupunkiseudun asukkaita yhä paremmin ja rikastuttaa Suomen toiseksi suurimman kaupungin kulttuuritarjontaa"", toteaa Espoon kulttuurijohtaja Georg Dolivo.

Lisätietoja:

Skanska Oy, viestintäpäällikkö Cristina Rinnetie-Uski, puh. 09 6152 2300 / 040 5019816 Sellosali/Espoon kaupunki: johtava tuottaja Helena Värri 09 816 57502 NCC Yhtiöt, viestintäpäällikkö Ritva Norrgrann, puh. 050 67 354

www.sellosali.fi www.skanska.fi www.ncc.fi "