c

Skanska aloittaa kiinteistöpalvelutoiminnan Suomessa

Lehdistötiedotteet 2.10.2000 12.05 CET

Skanska on käynnistänyt iinteistöpalvelutoiminnan Suomessa. Palvelukonsepti pohjautuu Skanska-konsernin tuotteistamiin kiinteistöpalvelumalleihin. Skanskan kiinteistöpalveluihin kuuluvat kaikki rakennuksen käytönaikaiset toiminnot toimitilajohtamisesta käyttäjäpalveluihin. Suomessa kiinteistöpalveluista vastaa Skanska Facility Management Oy.

Lähtökohtana on antaa asiakkaalle mahdollisuus keskittyä ydinliiketoimintaansa. Skanskan tavoitteena on turvata asiakkailleen kiinteistöjensä pääomatuotto, jopa kasvattaa sitä. Kiinteistöjen käyttäjille Skanska haluaa turvata vakaan kustannustason sekä viihtyisän toimintaympäristön. Kiinteistön ylläpidosta vastaaminen on luonnollinen täydennys Skanskan palveluketjuun ja osa Skanskan elinkaariajattelua.

Skanska Kiinteistöpalvelut kerää rakennuksen käytönaikaisista toiminnoista laajasti ja järjestelmällisesti tietoa ja kokemusta IT-teknologian avulla. Tämä tieto ja kokemus hyödynnetään Skanskan rakentamisketjun alkuvaiheessa, joten Skanska voi edelleen kehittää ja parantaa palvelujaan vastaamaan yhä paremmin asiakkaidensa tarpeita.

Lisätietoja :

Skanska Facility Management Oy Kiinteistöpäällikkö Ahti Junttila puh. (09) 6152 2626

Skanska Suomi Oy Johtaja Juha Tammivuori puh. (09) 6152 2072

Skanska Oy, Viestintä Cristina Rinnetie-Uski puh. (09) 6152 2300 Contact

Skanska AB-konsernin tiedotteet: www.skanska.com