c

Skanska rakentaa liike- ja toimitiloja Moskovaan

Lehdistötiedotteet 10.9.2002 9.54 CET

Skanska on solminut sopimuksen keskeneräisen liike- ja toimistorakennuksen valmiiksi rakentamisesta Moskovan kaupungin keskustassa. Sopimuksen arvo on noin 22 miljoonaa euroa. Rakennustyöt alkavat välittömästi, ja kohde valmistuu kesällä 2003. Kohteen laajuus on 80.000 m2.

Tilaaja on kiinteistöyhtiö OAO Novinski Bulvar 31. Kohteen investoijana ja lopputöiden rahoittajana toimii Globex Commercial Bank yhteistyössä Moskovan kaupungin kanssa.

Rakennuksessa on valmiina runko, vesikatto ja julkisivut. Skanskan allekirjoittama sopimus sisältää kohteen yleisten tilojen valmiiksi saattamisen sekä liike- ja toimistotilojen rakennustyöt ilman sisäpuolista viimeistelyä.

– Kysyntä Moskovan rakennusmarkkinoilla on kasvussa, vaikka edelleen uusien läntisten investoijien hankkeet etenevät varovaisesti, toteaa Skanska East Europe Oy:n toimitusjohtaja Martti Rautee.

Skanskalla on Moskovassa tällä hetkellä käynnissä Alfa Arbatin liikekeskus, IKEA Kommunarkan liikekeskuksen aluerakennustyöt Moskovan eteläreunalla uloimman Kehätien varrella sekä lukuisia pienempiä rakennus- ja viimeistelytyökohteita.

Lisätietoja:

Skanska East Europe Oy, varatoimitusjohtaja Tapio Korkka, puh. (09) 6152 2920, Contact

Skanska East Europe Oy, viestintäpäällikkö Vera Vauramo, puh. (09) 6152 2315, Contact

www.skanska.ru