c

Skanska rakentaa uusia asuntoja Espoon Westendiin

Lehdistötiedotteet 18.10.2012 9.29 CET

Skanska rakentaa uusia asuntoja Espoon Westendiin. Viisikerroksiseen  As. Oy Espoon Westendinterassiin tulee 33 asuntoa. 2–4 huoneen asunnot ovat kooltaan 52–147,5 neliötä.

As. Oy Espoon Westendinterassiin tulee 33 asuntoa.

Asunnot on nyt tuotu ennakkomarkkinointiin. Rakentamisen arvioidaan alkavan tulevana talvena, jolloin uudet kodit valmistuisivat alkusyksystä vuonna 2014.

 ”Arkkitehtitoimisto Jukka Turtiainen Oy:n suunnittelema Westendinterassi kohoaa portaittain rinnetontille, ja se sointuu luontevasti lähiympäristöönsä. Yhteispihaa somistavat puulaudoituksesta rakennettu oleskelualue, havu- ja lehtipuut ja kallioiden maisemavalaistus”, kertoo hankekehitysjohtaja Satu Ryynänen.

”Talon erikoisuus ovat itäpäädyssä sijaitsevien asuntojen suuret lasiset terassit. Osassa asuntoja huonekorkeus on yli kolme metriä. Länsipäädyn kolmioiden katseenkiinnittäjä on erkkeri-ikkuna”, sanoo Satu Ryynänen. ”Kesäkuumalla mukavuutta Westendinterassin koteihin tuo asuntokohtainen tuloilman viilennys, joka tuotetaan ekologisesti maakylmällä.  Syys- ja talvisäässä puolestaan toimivuutta tuo talon ja pihan alle sijoittuva autohalli, johon kulku on hissillä suoraan omasta kerroksesta.”