c

Skanskan Tarmo Niemelä on Vuoden mestari

Lehdistötiedotteet 31.3.2006 9.53 CET

" Skanskan Tarmo Niemelä on valittu vuoden mestariksi 2005 Rakennusteollisuus RT:n Lounais-Suomen piirissä.

Vuoden mestarin tunnustuksen Tarmo Niemelä sai toimimalla Skanska Talonrakennus Oy:n rakentaman Salon Keskuslukion rakennustyömaan vastaavana mestarina.

Salon Keskuslukio oli rakentamishetkellä Salon alueen suurin rakennustyömaa. Keskuslukioon on yhdistetty kaikki Salossa aiemmin erillään toimineet lukiot.

Rakennus on erittäin monimuotoinen ja haastava koulurakennus. Kohteessa on opetustilojen lisäksi auditorio, voimistelusali ja suurkeittiö. Rakennus valmistui heinäkuussa 2005.

Rakennus on pääosin betonirunkoinen, julkisivut pääosin paikalla muurattu.

Tarmo Niemelä on valmistunut rakennusmestariksi 1980 Forssan Teknillisestä Koulusta. Valmistumisensa jälkeen hän on työskennellyt eri rakennusliikkeissä ja vuodesta 1994 alkaen Skanska Talonrakennus Oy:n palveluksessa eri työmailla, toimien aluksi työmaamestarina ja vuodesta 1985 alkaen vastaavana mestarina pääosin Turun ja Salon alueella asuin-, liike-, teollisuus- ja julkisissa rakennuksissa.

Tarmo Niemelä on toiminut teknisten yhdysmiehenä vuodesta 1994 lähtien. Hänet valittiin vuoden yhdysmieheksi vuonna 1996.

Vastaavana mestarina Tarmo Niemelä on toiminut mm. Puutorin Parkkitalon työmaalla Turussa, Sammon toimitalossa, Turun Sanomien Painotalossa Turussa.

Parhaillaan Tarmo Niemelä toimii Turussa Kupittaan Monitoimihallin rakennustyömaan vastaavana mestarina.

"