c

Skanska toteuttaa uuden asuinkorttelin Espoon Niittymaalle

Lehdistötiedotteet 12.3.2012 13.00 CET

Skanska on hankkinut rakennusoikeutta Espoon Niittymaalta 38 000 kerrosneliömetriä, mikä mahdollistaa noin 500 asunnon rakentamisen alueelle tulevina vuosina. Skanska on ollut mukana kehittämässä aluetta Sammon kanssa vuodesta 2004.

Espoon Liberti-korttelin ensimmäisten asuntojen ennakkomarkkinointi alkaa keväällä 2012.

 "Niittymaa sopii hyvin Skanska Kotien strategiaan, jossa tavoitteena on kehittää omaleimaisia ja viihtyisiä asuinympäristöjä, joiden suunnittelussa on otettu ympäristövastuullisuus kattavasti huomioon”, sanoo Skanska Kotien aluejohtaja Jukka Hörkkö.

 Ensimmäisten asuntojen ennakkomarkkinointi alkaa keväällä 2012. Kokonaisuudessaan korttelin on suunniteltu valmistuvan vuoteen 2018 mennessä, jolloin alueella on asukkaita arvioilta yli 1000. Alueen asemakaava sai lainvoiman syksyllä 2011.

 "Libertiksi nimetty kortteli sijaitsee mainiolla paikalla tulevan Länsimetron pysäkin vieressä”, kertoo projektipäällikkö Kati Valtonen Skanska Kodeista.  "Suunnittelun lähtökohtana on viihtyisä ja ympäristötehokas urbaani asuinkortteli. Tavoitteena on toteuttaa omaleimainen puistokortteli, jonka sydämen muodostaa vehreä ja vireä keskuspuisto. Kortteliin tulevat rakennukset on nimetty inhimillisten toiveiden ja asioiden mukaan, esimerkiksi korttelin ensimmäinen kohde on nimeltään Suulperi, joka paljastaa kasvonsa kohti aurinkoa", kertoo projektipäällikkö Kati Valtonen.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä: Jukka Hörkkö, Toimialajohtaja