c

Skanska rakentaa K-citymarket-keskuksen Koivukylään Vantaalle

Lehdistötiedotteet 26.9.2008 14.00 CET

Skanska rakentaa K-citymarket-keskuksen Vantaan Koivukylään Asolanväylän ja Koivukylän puistotien risteykseen. Tilaaja on Kesko Oyj. Hankkeen urakkasumma on noin 32,3 miljoonaa euroa.

Kauppakeskus rakennetaan yhteen kerrokseen ja sen alle sijoitetaan liikerakennuksen kokoinen parkkihalli, joka tarjoaa paikoitustilaa noin 400 autolle. Rakennuksen kokonaispinta-ala on 26 860 neliötä. Myymälätilaa on 12 500 neliötä, ja siihen sijoittuu K-citymarketin lisäksi myös erikoisliikkeitä lähes 3000 neliön edestä. Arkkitehtisuunnittelusta vastaa Arkkitehtitoimisto Innovarch Oy.

"Uusi K-citymarket-keskus parantaa merkittävästi alueen päivittäistavarakaupan palveluja ja tuo myös monipuoliset erikoiskaupan palvelut lähelle Koivukylän asukkaita. Koivukyläläisten lisäksi uusi kauppakeskus tarjoaa palveluita myös laajemmalle alueelle mm. Korson ja Hiekkaharjun asukkaille", Keskon pääkaupunkiseudun alueen aluejohtaja Antti Palomäki toteaa.

Rakennustyöt aloitetaan syyskuussa 2008 ja saadaan valmiiksi lokakuun loppuun 2009 mennessä.

"Olemme erittäin tyytyväisiä, että pääsemme aloittamaan projektipalveluyhtiö Conect Oy:n kanssa yhdessä kehittämämme kohteen rakentamisen. On myös hienoa päästä toteuttamaan hanke tärkeälle ja pitkäaikaiselle asiakkaallemme ja yhteistyökumppanillemme Keskolle", kertoo aluejohtaja Timo Reiniluoto Skanskasta.

Havainnekuvia Koivukylän K-citymarket-keskuksesta on ladattavissa osoitteesta: http://aineistopankki.kesko.fi/