c

Skanska Teklogille ympäristösertifikaatti

Lehdistötiedotteet 8.3.2006 12.53 CET

"Inspecta Sertifiointi Oy myönsi Skanska Teklog Oy:lle SFS-EN ISO 14001 -standardin mukaisen ympäristösertifikaatin joulukuussa 2005.

""Tämä on osoitus siitä pitkäjänteisestä työstä, jota Teklogissa on tehty laadun parantamiseksi. Halusimme kehittää järjestelmän, joka toimii työkaluna päivittäisessä projektinhoidossa ja samalla tuottaa laadunvarmistuksen dokumentit"", toteaa Skanska Teklogin toimitusjohtaja Arto Savolainen. ""Ympäristösertifikaatin saaminen on tulos laadunvarmistusjärjestelmäämme panostamisesta, ja se velvoittaa jokaisen henkilökuntaamme kuuluvan päivittäisessä työssään kiinnittämään entistä tarkemmin huomiota laadukkaaseen ja ympäristöystävälliseen rakentamiseen.""

Skanskan talotekniikkapalvelut kattavat asunto- ja toimitilarakentamiseen liittyvät kuntotutkimukset ja LVIS-asennus-, huolto- ja kunnossapitotoiminnan. Palvelut tuotetaan asiakkaalle elinkaariedullisena kokonaispalveluna. Talotekniikan palvelut on koottu Skanska Teklog -ryhmään, joka koostuu Skanska Teklog Oy:stä ja sen tytäryhtiöistä LVI-Juva Oy:stä ja Normiputki Oy:stä.

Lisätietoja:

Skanska Teklog Oy, toimitusjohtaja Arto Savolainen, puh. (03) 884 2220, Contact

"