c

As. Oy Helsingin Paapurin asuinkerrostalot Vuosaaressa saavuttivat harjakorkeuden

Lehdistötiedotteet 17.2.2012 7.50 CET

Skanska rakentamat kaksi asuinkerrostaloa Vuosaaressa ovat saavuttaneet harjakorkeutensa, ja harjannostajaisia vietettiin torstaina 16.2.

Uusia asuntoja As. Oy Helsingin Paapuuriin tulee kaikkiaan 66. Parhaillaan ovat menossa sisätyöt: kalusteasennukset sekä tasoite- ja maalaustyöt. Asunnot valmistuvat elokuussa 2012.

 ”Vuosaaren vanhemman osan väljyys ja vehreys viehättävät monia. Suurin osa asunnoista on jo myyty, mutta vielä on saatavilla erityyppisiä asuntoja yksiöistä neljän huoneen asuntoihin. Yhtiöön tulee talosauna, minkä lisäksi osassa asuntoja on myös oma sauna”, kertoo hankekehitysjohtaja Satu Ryynänen Skanska Kodeista.

 Paapuurin kaksi kuusikerroksista taloa sijoittuvat Purjetielle Vuosaaren vanhan osan puistomaisiin maisemiin. Talot on suunniteltu sulautumaan alueen ilmeeseen ja vanhempien talojen vaaleaan tyyliin. Suunnittelusta on vastannut arkkitehtitoimisto Petri Rouhiainen Oy.

 "Alueella on hyvät ulkoilumahdollisuudet. Palvelut löytyvät Kallvikintien toisella puolella olevasta ostoskeskuksesta ja parin kilometrin päässä sijaitsevasta kauppakeskus Columbuksesta", kertoo Satu Ryynänen.