c

Nettiputkimies soveltaa mobiiliteknologiaa LVI-alalla – uusi LVI-alan huolto- ja korjaustöiden tilaus- ja ohjausjärjestelmä

Lehdistötiedotteet 1.7.2004 9.52 CET

Nettiputkimies on täysin uusi palvelumuoto, jossa LVI-alan huolto- ja korjaustöiden tilaus- ja ohjausjärjestelmä hyödyntää sekä internetiä että matkapuhelinten tekstiviestipalvelua.

Nettiputkimiehessä yritys- ja yksityisasiakkaat tilaavat töitä Normiputken internetilausjärjestelmästä joko omalta tietokoneeltaan tai puhelimitse tekstiviestinä. Tilauksen voi jättää mihin vuorokauden aikaan tahansa, sillä Nettiputkimies päivystää 24 tuntia vuorokaudessa.

Asiakkaan on helppo seurata tilaamiensa töiden etenemistä ja valmistumista missä tahansa. Hän saa tietoa tilauksen kulusta haluamiinsa matkapuhelinnumeroihin ja sähköpostiosoitteisiin: arvioidun toimitusajan, asentajan nimen, tiedon työn valmistumisesta ja kustannuksista.

– Olemme lähteneet rohkeasti viemään uutta toimintatapaa eteenpäin. On mukava todeta, miten uutta teknologiaa voidaan käytännössä hyödyntää. Sovelluksen ansiosta myös asiakaspalvelumme paranee, kun työnjohdon aika vapautuu työn kulun seurannasta ja tiedottamisesta teknisten ongelmien ratkaisemiseen, kertoo Normiputki Oy:n toimitusjohtaja Jari Enckell.

Palvelun tilaajaksi voi rekisteröityä veloituksetta. Rekisteröitymisen jälkeen käyttäjä saa henkilökohtaisen käyttäjätunnuksen, jonka avulla palvelun tilaus tehdään netissä tai vaikka tekstiviestillä. Jari Enckellin mukaan rekisteröityneitä käyttäjiä on jo kymmeniä.

Nettiputkimies-järjestelmän liiketoimintapalveluiden kehittämisestä on vastannut Jari Enckell. Järjestelmän teknisestä toteutuksesta ja kehityksestä ovat vastanneet ReSolution Oy ja Codecenter. Järjestelmä on toteutettu J2EE-arkkitehtuurilla, mikä mahdollistaa laite- ja käyttöjärjestelmäriippumattomuuden.

Normiputki Oy on osa talotekniikkapalveluja tarjoavaa Skanska Teklog -ryhmää. Skanskan talotekniikkapalvelut kattavat asunto- ja toimitilarakentamiseen liittyvät LVIS-asennus-, huolto- ja kunnossapitotoiminnat elinkaariedullisena kokonaispalveluna.

Nettiputkimies-tilausjärjestelmä osoitteessa www.normiputki.net

Lisätietoja:

Jari Enckell, Normiputki Oy, puh. 0400 496517, Contact