c

Skanska on aloittanut uuden asuntokohteen rakentamisen Oulussa

Lehdistötiedotteet 8.1.2010 12.30 CET

Skanska on aloittanut As. Oy Oulun Romeon rakentamisen, jonka on määrä valmistua kesällä 2011. Kohde sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella, noin kilometrin päässä kaupungin keskustasta, osoitteessa Rautionkatu 5.

Viisikerroksiseen asuintaloon tulee 49 huoneistoa. Asunnot ovat kooltaan 28,5–84 neliötä. Lähes kaikista asunnoista löytyy sauna ja lasitettu parveke tai ranskalainen parveke. Samaan pihapiiriin nousee myöhemmin myös As. Oy Oulun Julia.

”Romeon asuntojen myynti aloitettiin tammikuun alussa ja yli puolet asunnoista on jo myyty”, kertoo asuntoprojektikehitysjohtaja Mikko Herva Skanska Talonrakennuksesta.

Skanskan toiminta Suomessa kattaa rakentamispalvelut, asuntojen ja toimitilojen projektikehityksen sekä julkisen sektorin elinkaarihankkeet. Rakentamispalveluihin kuuluvat talonrakentaminen, talotekniikkapalvelut sekä maa- ja ympäristörakentaminen. Virossa Skanskan toimintaan sisältyvät rakentamispalvelut ja asuntoprojektikehitys. Skanskan Suomen ja Viron liiketoimintojen yhteenlaskettu liikevaihto vuonna 2008 oli lähes 1 miljardia euroa ja henkilöstön määrä noin 2 900.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä: Mikko Herva, Aluejohtaja
Ota yhteyttä: Sakari Jämsä, Aluejohtaja