c

Skanska rakentaa uusia asuntoja Riihimäelle

Lehdistötiedotteet 23.10.2012 8.02 CET

Skanska rakentaa uusia asuntoja aivan Riihimäen keskustaan, Junailijankadun ja Hämeenkadun väliselle alueelle. As. Oy Riihimäen Viesti -niminen yhtiö muodostuu kahdesta nelikerroksisesta asuinkerrostalosta, joissa on yhteensä 31 asuntoa. Asuntoja on yksiöistä hulppeisiin kattoterassihuoneistoihin. Taloon tulee myös kaksi noin 50 neliön liiketilaa, joka sopivat niin kaupalliseen käyttöön kuin vaikkapa pientoimistoksi.

Asunnot ovat kooltaan 34,5–127 neliötä. Ennakkomarkkinointi on alkamassa lokakuussa 2012, ja rakennustöiden on suunniteltu valmistuvan loppuvuonna 2013.

 "Tuomme Riihimäen keskustaan uusia hyvätasoisia ja viihtyisiä kerrostaloasuntoja, joille tuntuu selvästi olevan kysyntää”, sanoo projektipäällikkö Jukka Haaparanta. ”Uusissa kodeissa on hyvä varustelu ja monipuoliset mahdollisuudet energiansäästöön. Perusvarustukseen kuuluvat kulutusta pienentävät vesikalusteet ja A-energialuokan kodinkoneet. Koneellisen, lämmön talteenotolla varustetun tulo- ja poistoilmanvaihtojärjestelmän etuja ovat raikas, suodatettu ja esilämmitetty tuloilma sekä energiansäästö talteen ottamalla poistoilman sisältämä lämpö."

 Sijainti Riihimäen keskustassa tarjoaa kaupungin keskeiset palvelut ja Hämeenkadun monipuoliset ostosmahdollisuudet. Noin 29 200 asukkaan Riihimäki on vain noin tunnin junamatkan päässä Helsingistä. Asuinympäristönä Riihimäki on pienimittakaavainen ja idyllinen ja tarjoaa pääkaupunkiseutua edullisemman vaihtoehdon asumiseen.

 ”Asuntoyhtiön nimi ’Riihimäen Viesti’ sai innoituksensa Riihimäen historiasta, sillä Riihimäki on ollut Viestirykmentin (ViestiR) tukikohtana jo vuodesta 1948.’Viesti vain perille vietynä ratkaisee’ on heidän mottonsa”, kertoo projektipäällikkö Jukka Haaparanta.