c

NovaPark-kauppakeskus kasvamassa uusiin mittoihin

Lehdistötiedotteet 17.12.2010 0.00 CET

Lapualle suunnitteilla oleva NovaPark on kasvamassa uusiin mittoihin. Kauppakeskuksesta on tulossa noin 40 000 kerrosneliön laajuinen eli yli kolme kertaa suurempi kuin alkuperäisessä suunnitelmassa.

”Kauppakeskus on herättänyt niin paljon kiinnostusta, että Skanska näki tarkoituksenmukaiseksi laajentaa hanketta alun perin suunnitellusta”, kertoo tulosyksikön johtaja Raimo Virtanen Skanskasta.

NovaPark-kauppakeskuksesta suunnitellaan monipuolinen ja vetovoimainen laajaa aluetta palveleva palvelukeskittymä.

Kauppakeskuksen vetovoimaisuutta tulee omalta osaltaan varmistamaan Keskon K-citymarket. Tunnettuna hypermarket-toimijana K-citymarket tuo keskukseen asiakasvirtaa ja tulee tarjoamaan laajat valikoimat niin käyttötavaroita kuin ruokaakin.

Lisäksi kauppakeskukseen tulee tiloja vaatetusliikkeille, muodille, urheilulle sekä muille erikoiskaupoille ja palveluille. Keskukseen tulee muun muassa erityyppisiä ravintoloita. Neuvottelut vuokralaisten kanssa ovat hyvässä vaiheessa. Suunnitteilla on myös liikenneasema ja varaosamaailma erilliseen rakennukseen.

Kokonaisuuteen kuuluu myös tapahtuma-aukio, joka tarjoaa tilan ja mahdollisuuden erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen.

NovaParkin sijainti on erinomainen Lapuan keskustan tuntumassa ja hyvien liikenneyhteyksien varrella valtateiden 16 ja 19 risteyksessä ja lähellä kantatie 66:ta.

”Kauppakeskittymästä suunnitellaan helposti saavutettava ja ihmisen kokoinen, jossa on helppo ja tarvittaessa nopeakin asioida. Todennäköisesti kauppakeskus houkuttaa myös ohi ajavaa liikennettä, jolloin valtateiden asiointiliikenne muilla tieosuuksilla vähenee”, arvelee Raimo Virtanen

Skanskalla on maankäyttösopimus Lapuan kaupungin kanssa. Rakennusoikeutta on parinkymmenen hehtaarin kokoisella alueella kaikkiaan noin 60 000 kerrosneliötä.

Uudet suunnitelmat kauppakeskuksesta julkaistaan vuoden 2011 alussa.