c

Matti Sundberg nimitettiin Skanska AB:n hallitukseen

Lehdistötiedotteet 4.4.2007 9.03 CET

Vuorineuvos Matti Sundberg on valittu ensimmäisenä suomalaisena Skanska AB:n hallitukseen 3.4. pidetyssä yhtiökokouksessa. Nykyisin Scania Nordicin Euroopan aluejohtajajana toimiva Sundberg on aiemmin toiminut Metson, Valmetin ja Ovako Steel Oy:n pääjohtajana. Skanskan lisäksi hän on hallituksen jäsenenä muun muassa Boliden AB:ssa, SSAB Svenskt Stål AB:ssa ja Scanian myyntiyhtiöissä.

Toiseksi uudeksi jäseneksi Skanska AB:n hallitukseen nimitettiin Sir Adrian Montague, joka toimii puheenjohtajana useissa brittiläisissä energia- ja rahoitusalan yrityksissä. Hänellä on pitkäaikainen kokemus yksityisrahoitteisista projekteista Britannian hallitukselle.

Aiemmista Skanskan hallituksen jäsenistä valittiin uudelleen Ulrika Francke kieltäytyivät uudelleenvalinnasta.

Skanska on yksi maailman johtavista rakennus- ja projektikehityspalveluita tarjoavista yrityksistä. Skanska kehittää innovatiivisia ratkaisuja toimimalla tiiviissä yhteistyössä asiakkaidensa kanssa ja yhdistämällä maailmanlaajuisen kokemuksen paikalliseen osaamiseen. Skanskan palveluksessa on 56 000 henkilöä valituilla kotimarkkina-alueilla Euroopassa, Yhdysvalloissa ja Latinalaisessa Amerikassa. Skanska-konsernin emoyhtiö Skanska AB on listattu Tukholman pörssiin, ja konsernin liikevaihto vuonna 2006 oli 13,6 miljardia euroa.

Lisätietoja:

Skanska AB, lehdistöpäällikkö Peter Gimbe, puh. + 46 8 753 8899 Contact

Skanska Oy, viestintäpäällikköMerja Vuoripuro, puh. 040 587 2642 Contact

www.skanska.com