c

Skanska mukana Raksatorilla

Lehdistötiedotteet 30.8.2005 10.07 CET

Helsingin työvoimatoimiston Haapaniemen yksikkö järjestää yhteistyössä rakennusalan yritysten, kouluttajien ja järjestöjen kanssa Raksatori-tapahtuman tiistaina 6.9.2005 klo 12-16 Teatterikorkeakoululla, Haapaniemenkatu 6, 00530 Helsinki.

Raksatori tarjoaa tietoa ja opastusta rakennusalasta. Yritykset ja kouluttajat esittelevät erilaisia ammatteja: laatoittaja, putkimies, kirvesmies, mittakirvesmies, rakennusmies, nosturinkuljettaja, maalari. Ammattilaiset antavat neuvoja ja ohjausta erilaisista vaihtoehdoista hakea töihin, koulutukseen tai oppisopimukseen. Tarjolla on esitteitä, tietoiskuja ja työnäytöksiä.

Kävijät voivat jättää yhteystietonsa työnantajien yhteydenottoa varten. Raksatorilla voi osallistua arpajaisiin, joissa palkintoina on elokuvalippuja. Kaikki arvontaan osallistuneet saavat yllätyslahjan.

Raksatori on yhteishanke, jonka avulla pyritään innostamaan uutta väkeä alalle. Kohderyhmänä ovat 17-30-vuotiaat rakennusalalle hakeutuvat ja alasta kiinnostuneet henkilöt. Rakennusalalla tarvitaan ammatillisen peruskoulutuksen saaneita työntekijöitä ja jo työelämässä erikoistuneita osaajia. Rakennusalalla on pulaa esimerkiksi kirvesmiehistä, muurareista ja putkimiehistä. Työssä tarvitaan sekä käytännön taitoja että teoriaa.

Yhteistyössä ovat mukana Uudenmaan TE-keskus, Helsingin työvoimatoimisto/Haapaniemi, Rakennusteollisuus RT ja Rakennusliitto, Siikaranta-opisto, Forssan Aikuiskoulutuskeskus Amiedu, Edupoli ja Adulta, Helsingin kaupungin Opetusvirasto, YIT, Skanska, NCC ja Lemminkäinen.

Lisätietoja:

Skanska Oy, henkilöstönkehittäjä Kaija Laulaja, puh. (09) 6152 2735, Contact.

Haapaniemen työvoimatoimisto, työvoimaohjaaja Kristiina Hauer, puh. 010 60 70232, Contact