c

Skanska mukana Coresma 2003 messuilla 5.2.2003 Wanhassa Satamassa

Lehdistötiedotteet 4.2.2003 16.11 CET

Skanska Facilities Management tuo Suomeen uudenlaista tukipalveluajattelua

Skanska Facilities Management tuo Suomeen uutta toimintamallia tukipalveluiden hoitamiseen. Suomessa vallitseva tapa ostaa yksittäiset tukipalvelut erikseen eri palveluntuottajilta tai tuottaa ne hajautetusti itse on saamassa vaihtoehdon Skanskan tarjoamasta integroidusta mallista.

Skanska Facilities Management tarjoaa asiakkailleen räätälöityjä palvelukokonaisuuksia, joiden avulla toteutetaan kustannussäästöjä ja varmistetaan sisäisten tukitoimintojen palvelutaso mm. yhtenäistämällä palveluntoimitus. Onnistunut esimerkki tällaisesta palvelukokonaisuuksien ulkoistamisratkaisusta on Skanskan ja Ericssonin yhteistyö, josta on kasvanut merkittävää liiketoimintaa Ruotsissa ja Isossa-Britanniassa. Sopimuskumppanina Skanska on osoittanut osaamisensa palveluprosessien haltuunottajana ja muutosjohtajana.

Skanska Services on Pohjoismaiden johtava Facilities Management –palveluntoimittaja, joka ulkoistamiskumppanina tuottaa ja kehittää palveluja ja IT-infrastruktuuria toimistoissa, tuotantolaitoksissa ja kiinteistöissä. Palveluita tarjoavat Skanska Facilities Management ja Skanska IT Solutions. Skanska Services luo yhdessä asiakkaan kanssa räätälöityjä palvelu- ja IT-ratkaisuja sekä palvelee yli 40 000 henkilöä asiakasyrityksissä. Liiketoimintayksikkö työllistää 1 350 työntekijää Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Isossa-Britanniassa. Liikevaihto vuonna 2001 oli noin 300 miljoonaa euroa. Skanska osallistuu jo toista kertaa Coresma -messuille. Coresma on Suomen ainoa toimitilajohtamisen erikoistapahtuma, joka tarjoaa vierailleen uusimman tiedon toimitilojen tuottavuuden ja käytettävyyden parantamiseksi. Tapahtuman tavoitteena on antaa päättäjille tapahtumasta koordinoidusti tietoa erilaisista palveluratkaisuista ja avaimia strategisen päätöksentekonsa tueksi, sekä edistää ja parantaa toimitilojen ja kiinteistöjen tuottavuutta mm. henkilöstöjohdon, talouden ja hallinnon näkökulmasta.

Skanskalla on 5.2. kaksi tietoiskua kabinetissa E104: Kello 12.00 - 12.20 Juha Hetemäki puolestaan puhuu aiheesta Tuottava toimisto - asiakastarpeeseen kello 14.00 - 14.20

Lisätietoja: Skanska Facilities Management Oy, toimitusjohtaja Sten-Erik Molander, puh. (09) 6152 211, Contact