c

Skanska Suomen parhaimmistoa ympäristö- ja yhteiskuntavastuuraportoinnissa www-sivuilla

Lehdistötiedotteet 10.10.2003 17.49 CET

Www.skanska.fi -sivut pärjäsivät erinomaisesti ympäristö- ja yhteiskuntavastuuraportointi 2003 -kilpailussa. Sivut arvioitiin rakennusliikkeiden sarjassa parhaimmiksi ja kaikkien yritysten joukossa viidenneksi parhaaksi yhdessä Pohjolan Voiman ja Keskon kanssa.

Mukana lähes 160 yritystä tai julkista organisaatiota Suomalaisten yritysten ja julkisten organisaatioiden ympäristöraportointia on arvioitu vuosittain vuodesta 1996 lähtien. Vuonna 2001 arviointi laajennettiin koskemaan ympäristöasioiden raportoinnin ohella muutakin yritysten yhteiskuntavastuun alueeseen kuuluvia asioita.

Arvioinnin kohteena olivat kaikki pörssin päälistan yritykset sekä siihen kuulumattomat suuryitykset sekä lähes 30 muuta yritystä tai julkista organisaatiota. Vuonna 2003 arvioitiin www-sivujen lisäksi yritysten erillisiä ympäristö- ja yhteiskuntavastuuraportteja, vuosikertomuksia ja ympäristöselontekoja.

Kilpailun järjestivät Suomen ympäristötiedotuksen seura - Elinkaari ry, Finnish Business & Society ry, KHT-yhdistys ry, Taloussanomat, kauppa- ja teollisuusministeriö, Ympäristöjohtamisen yhdistys sekä ympäristöministeriö.

Klikkaa itsesi Skanskan yhteiskuntavastuusivuille!]

Parhaat www-sivuilla raportoijat 1. Fortum 2. Nokia 3. Wärtsilä 4. M-real 5. Skanska, Pohjolan Voima, Kesko

Lisätietoja:

Skanska Oy, viestintäpäällikkö Cristina Rinnetie-Uski, puh. (09) 6152 2300, Contact

Skanska Oy, ympäristöpäällikkö Kaisa Kekki, puh. (09) 6152 2472, Contact