c

Skanska rakentaa Oracle Housen

Lehdistötiedotteet 21.6.2001 13.01 CET

"SKANSKA OY TIEDOTE 21.6.2001

Skanska rakentaa Oracle Housen

Skanska Etelä-Suomi Oy on allekirjoittanut sopimuksen uuden toimitalon rakentamisesta Oracle Finland Oy:n käyttöön. Skanskan vastuulla on ollut hankkeen kehittäminen alkaen rakennuskohteen suunnittelusta Oraclen tarpeisiin. Työt ovat käynnistyneet, ja rakennus valmistuu marraskuussa 2002. Hankkeen kokonaisarvo on noin 80 miljoonaa markkaa (noin 13,5 miljoonaa euroa).

Oraclen uuteen toimitaloon tulee työtilat noin 300 henkilölle, korkealuokkaiset koulutus- ja neuvottelutilat sekä henkilökunnan lounasravintola. Rakennukseen tulee noin 150 autopaikkaa. Oracle House sijaitsee Espoon Olarissa Länsiväylän ja Kehä II:n kulmassa. Rakennuksen kokonaisala on noin 8950 m2 ja tilavuus 27700 rm3. Rakennuksen pääsuunnittelijana toimii Arkkitehtitoimisto Arkaari Oy.

Talon rakennuttavan kiinteistöosakeyhtiön omistaja on Henkivakuutusosakeyhtiö Aurum, jonka vuokralaiseksi Oracle tulee. Aurum vastaa Osuuspankkiryhmän vakuutustoiminnasta ja sen kehittämisestä. Aurumin tuotevalikoimaan kuuluvat kattavat henki-, eläke- ja sijoitusvakuutuspalvelut.

Oracle Corporation on maailman toiseksi suurin ohjelmistoyritys ja johtava e-business-sovellusten ja internet-pohjaisten tiedonhallintaratkaisujen toimittaja. Suomessa Oraclen palveluksessa on noin 300 henkeä neljässä toimipisteessä - Espoossa, Tampereella, Kuopiossa ja Oulussa.

Kuten juuri päättyneen tilivuoden tulokset osoittavat, Oraclen liiketoiminta on kehittynyt positiivisesti niin Suomessa kuin globaalistikin huolimatta talouden ja toimialan epävarmuudesta.

""Oracle Housessa on meille kasvuvaraa ja rakennus vastaa niin tämän päivän kuin lähivuosienkien tarpeitamme. Se sijaitsee erinomaisella paikalla kahden pääväylän risteyksessä, alue on kehittyvä ja rakennusratkaisuissa on otettu huomioon toimintamme nopeasti muuttuvat tarpeet. Tiloista löytyy myös runsaasti henkilöstömme työviihtyvyyteen vaikuttavia ratkaisuja ja tiloja"", toteaa Oracle Finland Oy:n toimitusjohtaja Matti Viljo.

Lisätietoja:

Skanska Etelä-Suomi Oy toimitusjohtaja Juha Hetemäki, puh. (09) 6152 2245

Henkivakuutusosakeyhtiö Aurum toimitusjohtaja Jukka Ruuskanen, puh. 404 2528

Oracle Finland Oy toimitusjohtaja Matti Viljo, puh. (09) 804 661

Skanska Oy viestintäpäällikkö Cristina Rinnetie-Uski, puh. (09) 6152 2300

Contact

"