c

Skanskan talotekniikka palvelee kiinteistöjen korjauksissa – Skanska mukana Kiinteistö 05 -messuilla 5.–7.10.2005,

Lehdistötiedotteet 3.10.2005 12.04 CET

Messuosasto 3f35

Skanskan talotekniikan palvelut kattavat sekä uudisrakentamisen että kiinteistöjen perusparannuksen. Kiinteistöjen omistajille suunnattuja palveluita on laajennettu ja uudistettu uusilla tuotteilla. Nyt ne kattavat kiinteistöjen kuntotutkimukset, LV-, IV- ja sähköasennukset sekä kiinteistöjen kunnossapidon. Skanska on täyden palvelun kumppani myös talotekniikassa, mikä vahvistaa yhtiön tavoitetta olla asiakkaan ensimmäinen valinta rakennuspalveluissa.

Skanskan talotekniikan palvelut on koottu Skanska Teklog -ryhmään. Ryhmä koostuu Skanska Teklog Oy:stä ja sen tytäryhtiöistä LVI-Juva Oy:stä ja Normiputki Oy:stä.

Kiinteistöjen kuntotukimus

Skanska Teklog Oy:n kuntotutkimusyksikkö toimii kiinteistönomistajien riippumattomana asiantuntijana suorittaen rakennuksien putkistojen ja muiden taloteknisten laitteistojen kuntotutkimuksia teknisesti kehittyneillä menetelmillä. Asiakas saa tuloksena raportin, joka sisältää mittauksiin ja havaintoihin perustuvat arviot kiinteistön kunnosta ja tulevista korjaustarpeista.

LVIS-asennuspalvelut

Korjaustoimiin ja perusparannustoimiin ryhdyttäessä Skanska Teklog -ryhmä tarjoaa kattavat asennuspalvelut kaikissa LVIS-töissä. Skanska Teklogilla on suorituskykyiset yksiköt asuin- ja liikerakennusten LVI-urakointiin Helsingin, Lahden, Tampereen, Jyväskylän ja Kuopion seuduilla sekä osaava tiimi sähköasennukseen Helsingin seudulla. LVI-Juva Oy suorittaa vaativien IV-töiden urakointia mm. Helsingin ja Forssan seuduilla, Hämeenlinnassa ja Turussa erikoisalueinaan koulut, sairaalat ja isot toimistot.

Kiinteistöjen kunnossapito ja LVI-korjaukset

Kiinteistöjen kunnossapitoa ja LVI-korjauksia hoitaa Skanska Teklog -ryhmässä Normiputki Oy. Sen joustavat päivystyspalvelut ja internet-pohjaiset tilausten ja toimitusten seurantamenettelyt takaavat kiinteistöjen omistajille luotettavan tuen kiinteistöjen arkipäiväisten pulmien ratkaisemiseksi.

Skanska Teklog-ryhmä on osa maailmanlaajuisen Skanskan Suomessa toimivaa rakennuspalvelua. Silloin kun asiakas haluaa kokonaispalvelua, yhdistämme voimamme ja järjestämme kiinteistön koko elinkaaren aikana tarvitsemat palvelut yhdestä paikasta.

Lisätietoja:

Skanska Teklog Oy Toimitusjohtaja Arto Savolainen, puh. (03) 884 2220, Contact

Kuntotutkimukset Analyysipäällikkö Heikki Toivonen, puh. 0207 19 3589, Contact

LV-palvelut LV-aluejohtaja Kai Merivirta, puh. (09) 6152 2513, Contact

Sähköpalvelut Johtaja Juha Peltonen, puh. (09) 6152 2505, Contact

IV-palvelut Toimitusjohtaja Arto Savolainen, puh. (03) 884 2220, Contact Toimitusjohtaja Irma Lehtinen, LVI-Juva Oy, puh. 0207 414460, Contact

Kunnossapitopalvelut Toimitusjohtaja Jari Enckell, Normiputki Oy, puh. (09) 341 7610, Contact

Skanskan talotekniikkapalvelut

Skanska on yksi maailman johtavista rakennusyrityksistä, jonka toimialaan kuuluvat rakentaminen, toimitilojen ja asuntojen projektikehitys sekä julkisen sektorin elinkaarihankkeet. Skanskan palveluksessa on 53.000 henkilöä valituilla kotimarkkina-alueilla Euroopassa, Yhdysvalloissa ja Latinalaisessa Amerikassa. Vuoden 2004 liikevaihto oli 13,3 miljardia euroa.