c

Skanska rakentaa lisää uusia asuntoja Espoon Leppävaaraan

Lehdistötiedotteet 5.6.2012 7.45 CET

Skanska rakentaa uusia asuntoja Leppävaaran keskustaan Leppäviitaan. As. Oy Espoon Emiliaan tulee yhteensä 34 asuntoa, jotka ovat juuri tulleet ennakkomarkkinointiin.

 Emilian asunnot sijoittuvat pitkänomaiseen kortteliin lähelle kauppakeskus Selloa. ”Emilian asunnot sijaitsevat palvelujen ja hyvien julkisen liikenteen yhteyksien lähellä. Lyhyt kauppamatka pienentää hiilijalanjälkeä”, luonnehtii asiakkuusjohtaja Markku Koivu.

 ”Uusissa kodeissamme käytämme veden kulutusta pienentäviä vesikalusteita ja A-energialuokan kodinkoneita. Emiliassa on lisäksi myös lämmön talteenotolla varustettu koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto. Taloyhtiöön tulee yhteissauna”, Koivu jatkaa.

 8-kerroksisen Emilian asunnot ovat arkkitehti Timo Vormalan käsialaa. Emilian naapuriin rakentuvan Amalian myynnissä olevat asunnot ovat olleet kysyttyjä: enää 10 asuntoa on vapaana. Myös Leppävaaran Mäkkylän asuntokohteiden Komendantin ja Kommodorin uudet asunnot ovat kiinnostaneet uuden asunnon ostajia.

 Noin 60 000 asukkaan Leppävaara on kasvanut ja kehittynyt voimakkaasti viime vuosien aikana. Skanska on ollut mukana rakentamassa Leppävaaran keskukseen muun muassa Kauppakeskus Selloa, Palace Hotel Selloa, 20-kerroksista asuinrakennusta Sellonhuippua sekä 17-kerroksista toimisto- ja liikerakennusta Panorama Toweria. Skanskan rakentama 21-kerroksinen asuinrakennus Leppävaaran torni valmistui vuoden 2010 lopussa. Ekotehokas As. Oy Espoon Adjutantti valmistui huhtikuussa 2012.

 Havainnekuva Leppävaaran Leppäviitaan rakennettavista uusista asuinkerrostaloista. Keskellä As. Oy Espoon Emilia, ja oikealla jo rakenteilla oleva As. Oy Espoon Amalia. Molempiin taloihin tulee 34 asuntoa.