c

Entinen teollisuuskiinteistö asunnoiksi Helsingin Lönnrotinkadulla

Lehdistötiedotteet 2.7.2007 15.29 CET

Skanska Talonrakennus korjaa asunnoiksi entisen teollisuus- ja toimistokiinteistön arvopaikalla Helsingin Lönnrotinkadulla. Kohde on nimeltään Kiinteistö Oy Antinkatu 32 Lönnrotinkadun aikaisemman nimen mukaan. Taloon, jossa on ennen toiminut muun muassa kirjapaino, tulee 38 asuntoa. Rakennustyöt alkavat elokuun alussa, ja hankkeen pitäisi valmistua vuoden 2008 loppuun mennessä. Urakan arvo on noin 9 miljoonaa euroa.

Talo on ensimmäisiä talvisodan aikana Helsingin pommituksissa kärsineitä kiinteistöjä. Osa siitä selvisi pommituksista ehjänä, mutta osa on rakennettu sodan jälkeen uudelleen.

Skanskan toiminta Suomessa kattaa rakentamispalvelut, asuntojen ja toimitilojen projektikehityksen sekä julkisen sektorin elinkaarihankkeet. Rakentamispalveluihin kuuluvat talonrakentaminen, talotekniikkapalvelut sekä maa- ja ympäristörakentaminen. Virossa Skanskan toimintaan sisältyvät rakentamispalvelut ja asuntoprojektikehitys. Skanskan Suomen ja Viron liiketoimintojen yhteenlaskettu liikevaihto vuonna 2006 oli 1,01 miljardia euroa ja henkilöstön määrä noin 3 500.

Lisätietoja:

Skanska Oy, tiedottaja Contact