c

Kilpailuvirasto on hyväksynyt Skanskan Soraset-kaupan

Lehdistötiedotteet 26.10.2011 13.15 CET

Kilpailuvirasto on tänään hyväksynyt kaupan, jossa Skanska Infra Oy ostaa Soraset Yhtiöt Oy:n. Skanska Infra Oy allekirjoitti 11.10.2011 sopimuksen Soraset Yhtiöt Oy:n koko osakekannan ostamisesta.

Kaupan myötä Skanska Infran liikevaihto kaksinkertaistuu. Vuonna 2010 yhtiön palveluksessa oli keskimäärin 330 henkilöä. Sorasetin henkilöstö siirtyy Skanska Infra Oy:n palvelukseen, ja Soraset Yhtiöt Oy:n fuusioiminen Skanska Infra Oy:hyn aloitetaan heti.

 Soraset on valtakunnallisesti toimiva infra-alan yritys, jonka pääkonttori on Kangasalla. Sen toimialaan kuuluvat tie- ja pohjarakentamisen lisäksi betonirakentaminen silta- ja perustusurakoinnin muodossa. Lisäksi yrityksen palveluihin kuuluvat murskaus-, louhinta-, paalutus- ja stabilointityöt sekä ympäristö- ja kaatopaikkarakentaminen. Vuonna 2010 liikevaihto oli yli 100 miljoonaa euroa. Yhtiön palveluksessa on noin 270 henkilöä.

 ”Skanska Infran ja Sorasetin toiminnat täydentävät toisiaan hyvin, ja maantieteellisestä toiminta-alueestamme tulee entistä kattavampi”, toteaa Skanska Infra Oy:n toimitusjohtaja Juha Heinonen. ”Kun Skanska Infra ja Soraset yhdistävät voimansa, meillä on entistä paremmat mahdollisuudet tarjota suuria hankekokonaisuuksia.”