c

Skanskan Horisontti harjakorkeudessa

Lehdistötiedotteet 19.2.2008 14.56 CET

"Jyväskylän korkein asuintalo, As. Oy Jyväskylän Horisontti, on noussut harjakorkeuteen. Horisontin alimmissa kerroksissa työt ovat edenneet sisustamisvaiheeseen, eli keittiökalusteita ja parkettia asennetaan parasta aikaa paikoilleen. Ylimmissä kerroksissa tiloissa ovat vielä näkyvillä betonipinnat.

Yleisesittelyt kohteessa alkoivat sunnuntaina 17.2. Kolmannessa kerroksessa sijaitsevasta 62 neliömetrin kaksiosta on tehty malliasunto, eli asunto on jo saanut viimeisen silauksensa. Asunnonostajien on helppo käydä tässä asunnossa tutustumassa kaikkiin vakiomateriaaleihin ja siihen, miltä ne näyttävät oikeilla paikoillaan. ""Asiakkaiden on paljon helpompi muodostaa mielikuva tulevasta asunnostaan, kun he näkevät vastaavan, valmiin asunnon"", kertoo asuntomyyjä Tuija Lundberg Skanska Kodeista.

Horisontin harjannostajaisia vietettiin tiistaina 19.2.2008 klo 14.30–16.00 Ravintola Vesilinnassa. Tilaisuudessa puhuivat Skanska Kotien hankekehityspäällikkö Raimo Jääskeläinen.

15-kerroksisesta, 45 metrin korkeuteen kohoavasta Horisontista tulee Lutakon alueelle näyttävä maamerkki. Talon 65 huoneistosta aukeavat näköalat yli kaupungin ja Jyväsjärven. Tornitalo on esitelty kattavasti Internetissä osoitteessa www.skanska.fi/horisontti. Skanska on vuodesta 1998 lähtien ollut mukana kehittämässä Jyväskylän Lutakkoa.

Skanska Kodit Oy on osa Skanskan pohjoismaista asuntoprojektikehitysyksikköä. Liiketoimintayksikköön kuuluvat yhtiöt Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Yhtiöt kehittävät, suunnittelevat ja rakennuttavat asunto- ja aluerakennushankkeita, ja tarjonta kattaa sekä kerrostalot, rivitalot että pientalot. Skanska Kodit Oy:n toiminta-alueet ovat Suomi ja Viro.

Lisätietoja:

Skanska Kodit Oy, asuntomyyjä Tuija Lundberg, puh. 020 719 5516, Contact

Skanska Oy, tiedottaja Liisa Salmela, Contact, puh. 020 719 2201

"