c

Skanska rakentaa uusia asuntoja Turkuun

Lehdistötiedotteet 13.4.2010 15.00 CET

Skanska aikoo rakentaa uusia asuntoja Laivurinkadulle lähelle Aurajokea ja Turun keskustaa. Kuusikerroksiseen As. Oy Turun Matruusinrantaan tulee 47 asuntoa, joista suurin osa on kaksioita. Rakentamisen on suunniteltu alkavan kesällä 2010.

”Ennakkomarkkinoinnissa oleva Turun Matruusinranta on herättänyt paljon kiinnostusta, sillä hyvällä paikalla sijaitsevat pienehköt asunnot ovat nyt erityisen kysyttyjä”, kertoo Skanska Kotien asuntomyyjä Minna Grönlund.

Skanskan toiminta Suomessa kattaa rakentamispalvelut, asuntojen ja toimitilojen projektikehityksen sekä julkisen sektorin elinkaarihankkeet. Rakentamispalveluihin kuuluvat talonrakentaminen, talotekniikkapalvelut sekä maa- ja ympäristörakentaminen. Virossa Skanskan toimintaan sisältyvät rakentamispalvelut ja asuntoprojektikehitys. Skanskan Suomen ja Viron liiketoimintojen yhteenlaskettu liikevaihto vuonna 2009 oli noin 800 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä noin 2500.

Skanska on yksi maailman johtavista rakennus- ja projektikehityspalveluita tarjoavista yrityksistä. Skanskan palveluksessa on noin 53 000 henkilöä valituilla kotimarkkina-alueilla Euroopassa, Yhdysvalloissa ja Latinalaisessa Amerikassa. Skanska-konsernin emoyhtiö on listattu Tukholman pörssiin, ja sen liikevaihto vuonna 2009 oli lähes 13 miljardia euroa.