c

Jukka Hörköstä Skanska Kotien uusi maajohtaja – Markus Heino siirtyy Skanska Nya Hemin johtoon

Lehdistötiedotteet 21.3.2012 9.30 CET

Jukka Hörkkö on nimitetty Skanska Kotien maajohtajaksi 1.4.2012 alkaen. Tehtävää tähän asti hoitanut Markus Heino siirtyy Ruotsin asuntoprojektikehityksestä vastaavan Skanska Nya Hemin maajohtajaksi.

”Jukka Hörköllä on pitkä kokemus asuntoprojektikehittämisestä Skanskassa. Hän jatkaa laadukasta asuntokehitystyötä ja vahvistaa edelleen Skanska Kotien roolia luotettavana yhteistyökumppanina”, sanoo Anette Frumerie, Skanskan pohjoismaisen asuntoprojektikehitysyksikön Skanska Residential Development Nordicin toimitusjohtaja.

 Jukka Hörkkö on työskennellyt Skanskassa lähes 20 vuotta. Vuodesta 2008 lähtien hän on toiminut Skanska Kotien Etelä-Suomen aluejohtajana.

 ”Näen Skanska Kodeissa paljon mahdollisuuksia ja olen iloinen, kun pääsen työskentelemään tässä uudessa roolissa. Haluan olla mukana kehittämässä kestäviä asuinalueita ja luomassa monipuolisia asumisen tuotteita ja palveluja. Skanska Kodeissa työskentelee todellisia moniosaajia, joiden kanssa on hyvä viedä yhdessä asioita maaliin. Olemme viime vuosien aikana tehneet lujasti töitä toimintamme kehittämiseksi, ja tätä työtä jatkan edelleen”, Hörkkö sanoo.

 ”Markus Heinon työpanos Kodeissa on todella merkittävä, ja olen erittäin tyytyväinen, kun hän jatkaa uraansa Skanskassa pohjoismaisessa asuntoprojektikehityksessä, Skanska Nya Hemin johtajana Ruotsissa”, sanoo Anette Frumerie.