c

Skanska rakentaa Vihdin kirkonkylän uuden K-supermarketin

Lehdistötiedotteet 26.4.2011 9.00 CET

Kesko on solminut Skanskan kanssa urakkasopimuksen Vihdin kirkonkylään loppusyksystä 2011 valmistuvan K-supermarketin rakennustöistä. Maatyöt alueella aloitettiin viime vuoden puolella ja varsinainen rakentaminen pääsee alkamaan huhtikuun lopussa.

 

Vihdin kirkonkylän uusi K-supermarket sijoittuu linja-autoaseman välittömään läheisyyteen ja tulee valmistuttuaan olemaan kooltaan 1600 neliömetriä. Kaupan yhteyteen tehdään noin 150 autopaikkaa. Rakennusvaiheessa hanke työllistää yhteensä 60 rakennusalan ammattilaista ja suunnittelijaa. Hankkeen kokonaisinvestoinniksi arvioidaan 4 miljoonaa euroa.

 ”Vihdin kirkonkylä on yli 6 000 asukkaan kasvava taajama ja on hienoa, että voimme tuoda kirkonkylään entistä suuremman ja paremman K-ruokakaupan”, Keskon aluejohtaja Timo Huurtola kommentoi.

 ”Skanska on mielellään mukana toteuttamassa erittäin tärkeälle asiakkaalleen Keskolle laadukasta ja viihtyisää kauppapaikkaa Vihtiin, jossa Skanska on toteuttanut menestyksellä useita hankkeita”, toteaa tulosyksikön johtaja Pauli Karjalainen Skanska Talonrakennuksesta.

 Vihdin kirkonkylän uusi K-supermarket rakennetaan Keskon tarkkoja ympäristönormeja noudattaen, ja se tulee olemaan kaikkien K-supermarketien tavoin K-ympäristökauppa. Tavoitteena on avata kauppa lokakuussa 2011.