c

Suomen ensimmäiset BoKlok-kodit valmiita

Lehdistötiedotteet 23.9.2003 9.31 CET

Tuusulassa asutaan jo

Skanska toi BoKlok-kaupunkivillat suomalaisten ulottuville viime syksynä, ja Suomen ensimmäiset BoKlok-kodit valmistuivat 29.8.2003 Tuusulan Aromikujalle, jonka 4 kaupunkivillassa on yhteensä 24 asuntoa. Pastellisävyiset rakennukset muodostavat viehättävän ja ryhdikkään kokonaisuuden kauniissa lounaaseen viettävässä rinteessä.

Vuosaareen asuntoja Helsingin kaupungin Asuntotuotantotoimistolle

Toinen BoKlok-hanke hanke on Helsingin kaupungin Asuntotuotantotoimistolle rakennettava 54 asunnon kohde Vuosaaressa, osoitteessa Pilvilinnankatu 3. Asunnot valmistuvat vuokra-asunnoiksi Helsingin kaupungille lokakuussa 2003.

Espoon rakennustyöt ovat alkamassa Seuraavat BoKlok-omistusasunnot rakennetaan Espooseen Vantinlaaksontien varrelle. BoKlok-kaupunkivillat luovat Kauklahden kyläkeskuksen kupeeseen Puu-Käpylän tunnelmaa. Maarakennustyöt ovat käynnissä, ja varsinainen rakentaminen alkaa lokakuun alkupuolella.

Mikä on BoKlok?

Ratkaisuna BoKlok edustaa pienimuotoista tiivistä ja matalaa kaupunkirakentamista. Jokainen kuuden asunnon BoKlok-kaupunkivilla piharakennuksineen muodostaa oman suojaisan pihapiirinsä. Suomeen rakennettaviin BoKlok-kohteisiin kuuluvat myös omat pihasaunat.

BoKlok on Skanskan ja IKEAn yhdessä kehittämä konsepti, jossa yhdistyvät hyvä asuminen ja kohtuulliset asumiskustannukset. Ensimmäiset BoKlok-kaupankivillat rakennettiin Ruotsissa vuonna 1996. BoKlok tarjoaa tilan tuntua ja valoisuutta, hyvää toiminnallisuutta, laadukkaita materiaaleja ja pienimuotoisuutta luonnon läheisyydessä sekä jättää rahaa myös muuhun elämiseen.

Lisätietoja: Skanska Kodit Oy, markkinointipäällikkö Erkki Heikkinen, puh. 0400 814 375, Contact

Skanska Oy, viestintäpäällikkö Cristina Rinnetie-Uski, puh. (09) 6152 2300, Contact

www.boklok.com