c

Skanska mukana Tuusulan asuntomessuilla

Lehdistötiedotteet 13.7.2000 12.08 CET

"

Asuntomessut ovat Skanskalle tärkeä väylä esiteltäessä asumiseen ja rakentamiseen liittyvän kehitystyön tuloksia suurelle yleisölle. Suomen johtava asuntorakentaja tarjoaa kattavan valikoiman erilaisia vaihtoehtoja asumiseen. Kerrostaloasuntojen lisäksi Skanskan asuntotarjontaan kuuluvat rivi- ja pientalot. Tytäryhtiömme TrendHouse tarjoaa talopaketteja, joista löytyy monia vaihtoehtoja hartiapankkirakentajille. Asuntomessuilla Tuusulassa Skanska on mukana sekä moderneilla että perinteisimmillä puurakennuskohteilla.

Skanskan kohteita Tuusulan Asuntomessuilla ovat Tuusulan Huminakuja ja Naavakierto. Huminakujan moderni puukortteli on kokonaisuus, joka käsittää 11 taloa, joista osa on erillistaloja ja osa muodostaa asunto-osakeyhtiön. Huminakuja on puurakenteisen asuinkorttelin suunnittelu- ja toteutuskilpailun satoa. Skanska ja Honkarakenne ovat yhdistäneet osaamisensa ja tarjoavat persoonallisen vaihtoehdon: rivitaloja massiivihirrestä. Naavakierto on uusi rivitalotyyppi, joka on suunniteltu niille, jotka arvostavat asumisessa puhtaita arvoja. Asuntokohde on kahden yksikerroksisen rivitalon yhtiö, jossa on yhteensä kuusi asuntoa.

Skanska mukana Tuusulan Asuntomessuilla Internet-huutokaupassa Suomen Asuntomessut, Rakentaja-Foorumi ja Internetissä toimiva huutokauppa eTori ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka ansiosta messuyleisölle tarjoutuu ensimmäistä kertaa mahdollisuus ostaa asuntomessuilla esiteltäviä tuotteita Internetistä. eTorin Asuntomessut -torin osoite on http://www.etori.fi.

Skanska Etelä-Suomi Oy on mukana internet-huutokaupassa. Kiinnostuneilla on mahdollisuus tehdä tarjouksia Skanskan rakentamasta As.Oy Tuusulan Huminakuja 2C asunnosta. Huoneisto on 4-6h+k+s 137 m2. Asunto myydään kiintokalusteiden messuvarustuksella. Tarjousten jättämisaika päättyy asuntomessujen päätyttyä.

Messujen ajaksi asunto on sisustettu kodiksi kuvitteelliselle noin 60-vuotiaalle pariskunnalle. Kaksikerroksinen, huonejaoltaan muunneltavissa oleva puutalo on suunniteltu siten, että se pystyy palvelemaan asukkaitaan koko elinkaaren ajan. Tilajärjestelyt mahdollistavat liikuntaesteisen oleskelun asunnossa. Kerrokset voidaan tarvittaessa yhdistää toisiinsa kevytrakenteisella invahissillä. Saunatiloihin voidaan pienin väliseinämuutoksin järjestää avara inva-wc.

Asunto sisältää suhteessa neliöihinsä paljon oleskelu- ja työtilaa. Messusisustuksessa on asunnossa varattu tilat myös aika ajoin vieraana olevalle isoäidille sekä aikamiespojalle. Suunnittelun ja sisustuksen lopputuloksena on syntynyt koti, joka muuntuu joustavasti asukkaittensa tarpeiden mukaan ja antaa mahdollisuuden eri ikäisten ihmisten pitkään yhteiseloon.

Asunto on messujen näyttelykohde numero 21.

Lataa Skanskan Asuntomessutiedotteet pdf-muodossa. Voidaksesi lukea ja tulostaa pdf-tiedoston tarvitset Acrobat Reader -selaimen.

[wwwlink|www.adobe.com/products/acrobat/readstep.html|]

Huminakujan kohteet 21-23 (148 KB)

Huminakujan kohde 23 (179 KB)

Naavakierron kohteet 5-7 (179 KB)

Ensimmäiset Salonki-hirsirivitalot Tuusulan Asuntomessuille

Rakentamisen kokeneet ammattilaiset toivat asuntomarkkinoille uuden, monien kaipaaman vaihtoehdon: rivitaloja massiivihirrestä. Uusi rivitalotyyppi on suunniteltu niille, jotka arvostavat asumisen puhtaita arvoja – terveellistä sisäilmaa ja ekologisesti harkittuja ratkaisuja ja jotka haluavat asua modernissa rivitalokodissa, jossa rakentamisen perinteet ovat läsnä ja näkyvissä. Salonki-hirsirivitaloissa yhdistyy romanttinen puurakentamisen perinne nykyaikaisen yksilöllisen asumisen ideaan.

Katso lisää Salonki-hirsirivitaloista...

Lisätietoja :

Asuntomessut Tuusulassa 2000 www.asuntomessut.fi

Skanska Etelä-Suomi Oy, markkinointipäällikkö Erkki Heikkinen, puh. (09) 6152 2385, e-mail: Contact

Skanska Oy, Viestintä, Cristina Rinnetie-Uski, puh. (09) 6152 2300, e-mail: Contact

Raimo Poikela Skanska Etelä-Suomi Oy, asuntomarkkinointi ja projektikehitys puh. (09) 6152 2254 e-mail: Contact

Esitetilaukset: Selja Saloranta puh. (09) 6152 2705 e-mail: Contact Contact