c

Skanska rakentaa uusia asuntoja Espoon Leppävaaraan

Lehdistötiedotteet 12.12.2011 12.00 CET

Skanska aikoo rakentaa uusia asuntoja Leppävaaran keskustaan. 8-kerroksiseen As. Oy Espoon Amaliaan tulee yhteensä 32 asuntoa, jotka ovat nyt ennakkomarkkinoinnissa.

P:\Siirto\TiinaT\Amalia\111121_Skanska_Leppa¦êviita_c09_sRGB.jpg

Amalian on suunnitellut arkkitehti Timo Vormala Gullichsen Vormala Arkkitehdit Ky:stä. ”Teimme Amaliasta suoran ja kapeahkon rakennuksen, jolloin taloyhtiön eteen jää mahdollisimman avara ja viihtyisä piha”, kertoo Timo Vormala. Asunnot on suunniteltu myös mahdollisimman valoisiksi.

 ”Uusia asuntojamme kysytään koko ajan - ihmisillä on aina vaihtuvia asuntotarpeita. Uudessa kodissa asuminen kuluttaa myös vähiten kuluttajan kukkaroa, sillä matalat ylläpito- ja korjauskulut jättävät asumisen kokonaiskustannukset maltillisiksi. Espoon Amalia on kiinnostava kohde asunnonostajille: hyvä sijainti monipuolisten palvelujen ja toimivien liikenneyhteyksien ytimessä tekee asumisesta vaivatonta ja toimivaa. Kaikki asunnot avautuvat rauhallisen sisäpihan suuntaan”, kertoo asiakkuusjohtaja Markku Koivu Skanska Kodeista.

 Leppävaarassa Skanska rakentaa asuntoja myös Mäkkylään. Keväällä 2012 valmistuva Adjutantti on uuden ajan energiapihi kerrostalo, joka myös tuottaa energiaa. Hyvän kysynnän vuoksi myös viereisten tonttien Kommodori ja Komendantti on tuotu ennakkomarkkinointiin.

 60 000 asukkaan Leppävaara on kasvanut ja kehittynyt voimakkaasti viime vuosien aikana. Skanska on ollut mukana rakentamassa Leppävaaran keskukseen muun muassa Kauppakeskus Selloa, Palace Hotel Selloa, 20-kerroksista asuinrakennusta Sellonhuippua sekä 17-kerroksista toimisto- ja liikerakennusta Panorama Toweria. Skanskan rakentama 21-kerroksinen asuinrakennus Leppävaaran torni valmistui vuoden 2010 lopussa.