c

E18 Muurla-Lohja -moottoritien päällystystyö etenee aikataulussa

Lehdistötiedotteet 23.6.2011 7.36 CET

E18 Muurla-Lohja -moottoritien päällystystyö aloitettiin toukokuun puolivälissä ja tähän mennessä on päällystetty Lahnajärven ja Muurlan välinen Turun-suunnan osuus. Työ on tehty yötyönä aina sunnuntai-illan ja torstai-aamun välillä.

Juhannuksen jälkeen työ siirtyy tieosuuden Lohjan päähän Karnaisten ja Suomusjärven väliselle osuudelle. Tällä osalla päällystystyötä tehdään yhtäjaksoisesti läpi vuorokauden sunnuntai-illasta perjantaiaamuun. Tunneliosuuksilla vuoroin toinen moottoritien ajorata suljetaan ja liikenne ohjataan kaksisuuntaisena moottoritien vastakkaiselle ajoradalle. Avo-osuuksilla työ etenee sulkemalla liikenteeltä yksi ajoradan kaista kerrallaan. Tämän osuuden päällystystyön arvioitu kesto on juhannuksesta heinäkuun puoliväliin. 

 Tienkäyttäjiä pyydetään ottamaan huomioon, että juhannuksen jälkeen tiellä on merkittäviä liikenteellisiä rajoituksia, jotka saattavat vaikuttaa matka-aikoihin.

 Heinäkuun puolivälin jälkeen päällystystyö jatkuu yötyönä sunnuntai-illasta torstaiaamuun välillä Lempola–Karnainen ja loppukesästä Muurlan ja Lahnajärven välillä.

 Päällystystyö on osa rakentamisvaihetta ja se tehdään, kun liikenteelle otosta on kulunut kaksi vuotta. Päällystystyön suorittaa Lemminkäinen Infra Oy.

Lisätietoja:

 Työyhteenliittymä TYL E18, projektipäällikkö Arto Suikkanen,
puh. 0207192289

 Lemminkäinen Infra Oy, projektipäällikkö Jyri Haapamäki,
puh. 040 5169837

Tieyhtiö Ykköstie Oy, projektivastaava Timo Sokka, puh. 0400 418581