c

Verohallinnon tietotekniikkapalvelut muuttaa Lintulahteen

Lehdistötiedotteet 12.11.2008 13.00 CET

Verohallinto on vuokrannut toimitilaa tietotekniikkapalveluyksikölleen Lintulahden toimitalosta, jota Skanska rakentaa Helsinkiin Sörnäisten rantatien ja Hämeentien väliin. Verohallinnon käyttöön tulee hieman yli kaksi kerrosta, joihin muuttaa elokuussa 2009 noin 150 henkilöä.

"Valitsimme Lintulahden toimitalon, koska se sijaitsee lähellä Verohallitusta ja koska uudet tilat voidaan joustavasti sovittaa vastaamaan tietotekniikkapalvelun tilatarpeita," kertoo ylitarkastaja Mikko Tuovinen Verohallinnosta. "Tietotekniikkapalvelu vastaa yhteisistä tietotekniikkapalveluista ja tietotekniikan hyödyntämisestä Verohallinnossa."

Lintulahden kahdeksankerroksisen toimitalon rakennustyöt alkoivat syyskuussa 2007, ja rakennus valmistuu kesällä 2009. Vuokrattavaa tilaa on yhteensä noin 10 700 neliömetriä, ja kiinteistön käytössä on 117 autohallipaikkaa. Aspo Oyj on vuokrannut neljä kerrosta, ja vuokrattavaa tilaa on jäljellä noin 1000 neliötä.

Hankkeesta vastaava Skanska Commercial Development Finland Oy on osa Skanskan pohjoismaista toimitilaprojektikehitysyksikköä Skanska Commercial Development Nordicia. Se toimii aloitteentekijänä, kehittäjänä ja sijoittajana toimitilaprojekteissa: toimistorakennuksissa sekä logistiikka- ja liiketiloissa.