c

Skanskan talotekniikkapalvelut laajenevat

Lehdistötiedotteet 18.9.2001 11.10 CET

Skanskaan on perustettu uusi talotekniikkaan keskittyvä palveluryhmä, johon kuuluvat lähtövaiheessa asuntorakentamisen talotekniikkapalveluja tarjoava Uudenmaan Automatiikkahuolto Oy. Skanska on hankkinut enemmistöosakkuuden palveluryhmään kuuluvista yhtiöistä.

Uusi talotekniikkaryhmä keskittyy talotekniseen asennustoimintaan ja kiinteistöhuoltoon. Talotekniikkapalvelut kattavat asunto- ja toimitila-rakentamiseen liittyvän asennus-, huolto- ja kunnossapitotoiminnan siten, että asiakas saa elinkaariedullisen kokonaispalvelun. Palveluja tarjotaan koko Suomen alueella, mutta painopiste on kasvukeskuksissa. Skanskan uuden talotekniikan palveluryhmän vetäjänä aloittaa 1.10.2001 Henri Juva.

Johtaja Juha Tammivuori, Skanska Oy: – Lähdemme kasvattamaan omaa osaamistamme talotekniikkapuolella omalta pohjaltamme. Lähtökohtana on hyvät kokemuksemme asuntorakentamisen talotekniikasta, jossa LVIS-Teklog Oy on kehittynyt Skanskan partnerina erääksi johtavaksi alan yritykseksi maassamme. Laajennamme toimintaamme yhdistämällä Henri Juvan hallitsemien yhtiöiden osaamisalueet ja voimme siten yhdessä tarjota asiakkaille laajempia talotekniikan palveluja. Ryhmää on tarkoitus kasvattaa muilla liiketoimintakonseptiin sopivilla palveluilla.

Talotekniikkaryhmän vetäjä Henri Juva: – Hallitsemalla talotekniikkaa kokonaisuutena voimme toimia aiempaakin tehokkaammin niissä kohteissa, joissa tarvitaan osaamista talotekniikan koko laajuudelta. Nyt myös toiminnan kehittämiseen on entistä monipuolisemmat mahdollisuudet. Syvällä asiakkaiden tuntemuksella ja kehittyneillä yhteistyömuodoilla voimme parantaa talotekniikan toteutuksen tuottavuutta ja laatua.

Lisätietoja:

Skanska Oy Juha Tammivuori, puh. (09) 6152 2072 Contact

Henri Juva, puh. (09) 6811 9111 Contact

viestintäpäällikkö Cristina Rinnetie-Uski, puh. (09) 6152 2300 Contact