c

Suomalaisosaaminen maailman kärkeä Skanskassa

Lehdistötiedotteet 27.5.2008 10.15 CET

"Asuinkerrostalo Reimantorni on valittu Skanskan parhaimmaksi projektiksi talonrakentamisen sarjassa Skanska AB:n maailmanlaajuisessa Vuoden projekti -kilpailussa. Kultaisella kypärällä palkitaan Tom Schmidt Skanska Infrastuktuurikehityksestä puolestaan saa projektikehityksen projektipäällikön Kultaisen kypärän.

Vuosittaisen kilpailun tarkoitus on nostaa esiin projekteissa saavutettuja erinomaisia tuloksia ja osaavia tekijöitä.

Vuonna 2006 Rakennuslehden Vuoden työmaana ja Uudenmaan työsuojelupiirin turvallisimpana talonrakennustyömaana mainetta niittänyt 18-kerroksinen As. Oy Espoon Reimantorni valmistui vuonna 2007.

Vuoden projektia valittaessa Skanska AB:n kilpailuraati kiinnittää huomiota hankkeen kannattavuuteen, työturvallisuuteen, asiakastyytyväisyyteen ja ympäristön huomioon ottamiseen. Kultainen kypärä -palkinnon saajilta edellytetään vakaata taloudellista tulosta, erinomaista esimiestoimintaa, panosta nuorempien ohjaamisessa sekä moitteetonta eettisten ohjeiden noudattamista ja työturvallisuuden ja ympäristön huomioon ottamista.

""Reimantornin osalta kyse ei ole vain yksittäisen hankkeen palkitsemisesta, vaan koko tiimin pitkään jatkuneen yhteistyön ja kehittämisinnon huipentumasta. Asuinkerrostalo kohteena ei ole niin suuri ja vaativa kuin monet kilpailuun osallistuneet projektit, mutta sen toteutustapa on vertaansa vailla"", Skanska Oy:n toimitusjohtaja Juha Hetemäki toteaa ja jatkaa: ""Reijo Möttönen on loistava esimerkki työnjohdostamme, jonka ammattitaito ja asenne kestävät kansainvälisenkin vertailun. Tom Schmidt puolestaan on elinkaarihankkeiden pioneeri Suomessa ja Pohjoismaissa.""

Lisätietoja:

Skanska Oy, tiedottaja Heli Niemi, Contact, puh. 020 719 2384

Skanska AB:n tiedote: www.skanska.com "