c

Skanskan palvelukonsepti vahvistuu Moskovassa

Lehdistötiedotteet 31.10.2001 12.18 CET

"Skanska East Europe Oy on allekirjoittanut OOO Olson Constructionin kanssa sopimuksen, jonka perusteella Olsonin liiketoiminta siirtyy Skanskalle. Olson Construction on erikoistunut viimeistely- ja kalustetöihin Moskovan alueella. Uuden yrityksen nimi on ZAO Skanska Olson. Toimitusjohtajaksi on 1.1.2002 alkaen nimitetty Andrei O. Chertichev, joka on toiminut OOO Olson Constructionin pääjohtajana.

Olsonilla on pitkäaikaisia länsimaisia asiakassuhteita, ja yhtiö on panostanut vahvasti laatuun ja työturvallisuuteen. Parhaillaan Olson toimii alaurakoitsijana Skanskan toimisto- ja liikekeskusprojektissa Arbat Centerissä ja Akzo Nobelin teollisuuskohteessa.

""Tällä kaupalla vahvistamme Skanskan paikallista läsnäoloa Venäjällä ja lisäämme kilpailukykyämme erityisesti viimeistely- ja kalustetöiden toteuttajana. Tarjoamamme palvelukonsepti laajenee nyt kattamaan myös LVIS-työt. Näin voimme entistä paremmin vastata viimeistelytöiden markkinoiden kasvavaan kysyntään"", toteaa Skanska East Europe Oy:n toimitusjohtaja Martti Rautee.

Skanskan merkittävimpiä käynnissä olevia projekteja Venäjällä ovat tällä hetkellä IKEAn toinen tavaratalo Moskovan alueella, Akzo Nobelin tuotantolaitos, toimisto- ja liikekeskus Arbat Center. Skanska East Eruope Oy:n palveluksessa on noin 550 henkeä. Vuodesta 1994 Skanska on toteuttanut noin 60 rakennuskohdetta Venäjälle.

Lisätietoja:

Skanska East Europe Oy toimitusjohtaja Martti Rautee, puh. (09) 6152 2203 aluejohtaja Tapio Korkka, puh. (09) 6152 2920

Skanska Oy viestintäpäällikkö Cristina Rinnetie-Uski, puh. (09) 6152 2300 Contact

"