c

Haku Skanskan oppisopimuskoulutukseen käynnissä

Lehdistötiedotteet 3.4.2008 14.42 CET

Oppisopimus on kätevä tapa hankkia ammatti. Skanska tarjoaa mahdollisuuden opiskella talonrakennusalan perustutkinto oppisopimuskoulutuksena. Ammatillinen tutkinto suoritetaan määräaikaisessa työsuhteessa, jossa työssäoppimisjaksojen ajalta maksetaan palkkaa. Työpaikalla tapahtuvaa koulutusta täydennetään tietopuolisilla opinnoilla alan ammatillisessa oppilaitoksessa.

Nyt Skanska hakee nuoria syksyllä alkavaan talonrakennuksen oppisopimuskoulutukseen pääkaupunkiseudulla, Kuopiossa, Joensuussa, Mikkelissä, Vaasassa ja Jyväskylässä. Ensisijaisesti haetaan 18 - 28 vuotiaita vähintään peruskoulun suorittaneita nuoria, joilla on halu tulla Skanskaan ja hankkia talonrakennusalan ammatti työssä oppimalla. Alan aikaisempi kokemus ei ole välttämätön mutta lasketaan eduksi. Alan fyysisyys edellyttää hyvää terveydentilaa. Hakuaika on 1.- 30.4.2008

Maarakennuksen oppisopimuskoulutuksessa aloittaa uusi ryhmä joka toinen vuosi. Seuraava haku on keväällä 2009.

Skanska aloitti oppisopimuskoulutuksen vuonna 2006 ensimmäisenä rakennusalan yrityksenä Suomessa. Ensimmäinen ryhmä valmistuu talonrakentajan ammattiin tänä keväänä.

Lisätietoja