c

Skanskan Uudet tilat –verkkosivut on avattu

Lehdistötiedotteet 3.10.2012 9.10 CET

Skanskan toimitilamarkkinoinnin Uudet tilat –verkkosivut on julkaistu.

”Tavoitteenamme on ollut tehdä sivustoista entistä asiakaslähtöisemmät. Olemme jakaneet tilat kiinteistötyypeittäin: toimistot, kauppa- ja liiketilat sekä varasto- ja logistiikkatilat”, kertoo Skanska CDF:n markkinointipäällikkö Eero Ojala.

Uudistuneen sivuston avulla asiakas saa nopeasti ja jäsennellysti käsityksen Skanskan laajasta uusien tilojen tarjonnasta. Asiakkaan on mahdollista listata Skanskan tarjonnasta löytyvät vaihtoehdot omilla kriteereillään. Samasta kiinteistöstä löytyvät eri tilat ovat nyt esitelty omina kokonaisuuksinaan, entistä yksityiskohtaisemmin.

”Asiakas voi merkitä häntä kiinnostavat kohteet, vertailla niitä keskenään ja vaikkapa lähettää listauksen omista suosikeistaan kollegoilleen”, kertoo Ojala.

”Skanskan tavoitteena on tarjota asiakaslähtöisesti toteutettuja työympäristöjä, jotka tukevat kestävän kehityksen tavoitteita ja tarjoavat todellista hyötyä asiakkaillemme. Sijainnin ohella nämä ovat asioita, joihin olemme kiinnittäneet huomiota jokaisen kohteen esittelyssä”, Ojala toteaa.

Skanskan toimitilamarkkinoinnin uudistuneet verkkosivut löytyvät osoitteesta www.skanska.fi/uudet-tilat