c

Kauppakeskus Sello avaa ovensa

Lehdistötiedotteet 5.2.2003 8.29 CET

Kauppakeskus Sello on monipuolinen kaupan, palvelujen, oppimisen sekä kulttuurin ja viihtymisen toiminnot käsittävä keskus.

Kauppakeskus Sellon nyt avattavat kaupalliset tilat käsittävät noin 29.000 m2. Espoon kaupungin käyttöön valmistuvien kirjasto- ja musiikkitalojen myötä keskuksen tilojen kokonaismäärä nousee noin 38.000 m2:iin.

Vaiheen ankkuriyrityksinä toimivat Elannon uusi Maxi ja Keskon K-citymarket sekä Alkon suur-myymälä. Palvelutarjontaa täydentävät pääosin vanhasta Maxista siirtyneet yksitoista erikoisliikettä ja ravintolaa.

Sellon 1-vaiheen kaikki osat valmistuvat kahden kuukauden kuluttua eli maaliskuun 2003 lopussa. Silloin luovutetaan käyttäjilleen Espoon aluekirjaston uudet tilat ja uuden Musiikkitalon tilat ytime-nään 400 hengen Sellosali. Palveluvalikoimaa lisää kirjaston tiloihin liittyen kolme erillistä liike-huoneistoa pankki- ja kiinteistövälityspalveluja sekä kahvilatoimintaa varten.

Kauppakeskuksen toteuttaa kolmen suuren eläkevakuuttajan Kuntien eläkevakuutuksen, LEL- Työ-eläkekassan ja Eläke-Fennian omistama Leppävaaran Liikekeskus Oy ja rakentaa projektinjoh-tourakoitsijoina NCC Rakennus Oy:n ja Skanska Etelä-Suomi Oy:n muodostama työyhteenliittymä TYL-Leppävaara.

Sellon 2-vaiheen rakentaminen on tarkoitus käynnistää vanhan Maxin purkutöiden jälkeen ja valmis-tua syksyllä 2005, jolloin Kauppakeskus Sello sille kaupunkikehityksessä asetettujen tavoitteiden mukaisesti ”kasvaa lännen suurimmaksi”.

Lisätietoja antavat:

TYL Leppävaara, johtaja Vesa Tähti, puh. (09) 6152 2356, Contact

www.leppavaaranliikekeskus.fi