c

Kauppakeskus Sello avaa ovensa

Lehdistötiedotteet 5.2.2003 8:29 CET

Kauppakeskus Sello on monipuolinen kaupan, palvelujen, oppimisen sekä kulttuurin ja viihtymisen toiminnot käsittävä keskus.

Kauppakeskus Sellon nyt avattavat kaupalliset tilat käsittävät noin 29.000 m2. Espoon kaupungin käyttöön valmistuvien kirjasto- ja musiikkitalojen myötä keskuksen tilojen kokonaismäärä nousee noin 38.000 m2:iin.

Vaiheen ankkuriyrityksinä toimivat Elannon uusi Maxi ja Keskon K-citymarket sekä Alkon suur-myymälä. Palvelutarjontaa täydentävät pääosin vanhasta Maxista siirtyneet yksitoista erikoisliikettä ja ravintolaa.

Sellon 1-vaiheen kaikki osat valmistuvat kahden kuukauden kuluttua eli maaliskuun 2003 lopussa. Silloin luovutetaan käyttäjilleen Espoon aluekirjaston uudet tilat ja uuden Musiikkitalon tilat ytime-nään 400 hengen Sellosali. Palveluvalikoimaa lisää kirjaston tiloihin liittyen kolme erillistä liike-huoneistoa pankki- ja kiinteistövälityspalveluja sekä kahvilatoimintaa varten.

Kauppakeskuksen toteuttaa kolmen suuren eläkevakuuttajan Kuntien eläkevakuutuksen, LEL- Työ-eläkekassan ja Eläke-Fennian omistama Leppävaaran Liikekeskus Oy ja rakentaa projektinjoh-tourakoitsijoina NCC Rakennus Oy:n ja Skanska Etelä-Suomi Oy:n muodostama työyhteenliittymä TYL-Leppävaara.

Sellon 2-vaiheen rakentaminen on tarkoitus käynnistää vanhan Maxin purkutöiden jälkeen ja valmis-tua syksyllä 2005, jolloin Kauppakeskus Sello sille kaupunkikehityksessä asetettujen tavoitteiden mukaisesti ”kasvaa lännen suurimmaksi”.

Lisätietoja antavat:

TYL Leppävaara, johtaja Vesa Tähti, puh. (09) 6152 2356, Contact

www.leppavaaranliikekeskus.fi