c

Skanska rakentaa vuokra-asuntoja Suomen Vuokrakodeille Tampereen Härmälänrantaan

Lehdistötiedotteet 31.3.2010 0.05 CET

Skanska rakentaa vuokra-asuntoja Suomen Vuokrakodeille Tampereen Härmälänrantaan. KOy Härmälänrannan Aurinkokallio käsittää kaksi 8-kerroksista taloa, joihin tulee yhteensä 124 asuntoa, talojen väliin rakennetaan 42-paikkainen pysäköintihalli. Työt aloitetaan maaliskuun loppupuolella, ja asunnot valmistuvat keväällä 2011.

Alue sijaitsee Pyhäjärven rannalla viiden kilometrin päässä Tampereen keskustasta hyvien julkisten liikenneyhteyksien varrella. Palveluiden sijainti lähietäisyydellä helpottaa elämistä ja vähentää autoilun tarvetta. Ulkoilualueet sijaitsevat vieressä. Oivallinen sijainti sekä palveluiden, kulkuyhteyksien että maisemien puolesta tarjoaa hienot puitteet viihtyisälle asuinympäristölle yhdistettynä vuokra-asumisen helppouteen ja vaivattomuuteen.

”Härmälänrannan rakentaminen etenee hyvää vauhtia. Uusi asuinalue on suunniteltu kokonaisuutena, ja tavoitteena on ollut turvallinen, esteettinen ja toiminnallinen alue. Esimerkiksi pysäköintitilojen sijoittelu maan alle vapauttaa maantason oleskeluun ja mahdollistaa suurempien puistoalueiden rakentamisen. Suunnittelussa on myös kiinnitetty paljon huomiota ihmisten turvallisuuteen, ja kevyt liikenne ja oleskelupihat on erotettu selkeästi muusta liikenteestä”, kertoo hankekehityspäällikkö Toni Tuomola Skanskasta. Härmälänrantaan on rakenteilla 2000 asukkaan asuinalue, jonne tulee yhteensä 25 kerrostaloa muutaman vuoden sisällä.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä: Toni Tuomola, Tulosyksikön johtaja