c

Skanska toteuttaa Muurameen kauppakeskuksen – Keskon K-supermarket tulossa mukaan

Lehdistötiedotteet 26.1.2012 10.00 CET

Skanska rakentaa Muurameen uuden kauppakeskuksen 9-tien varteen. Kauppakeskuksen veturiksi tulee Keskon K-supermarket.

Kauppakeskuksen pinta-ala on 3 244 neliötä, josta Keskon osuus on 1 872 neliötä. K-supermarketin lisäksi kauppakeskuksessa on 9 liiketilaa erikoisliikkeitä ja palveluja varten.

 "Uuden liikekeskuksen sijainti on loistava. Uskon, että hyvän näkyvyyden ja saavutettavuuden vuoksi Muurameen syntyy uusi, vetovoimainen kaupan keskus", toteaa Keskon aluejohtaja Jari Kuosmanen.

 "Tulevan K-supermarketin myyntipinta-ala tulee olemaan kolme kertaa suurempi kuin nykyisen K-market Herkkuvuoren, joten tämä mahdollistaa huomattavasti laajemman valikoiman tarjoamisen asiakkaillemme", iloitsee Kuosmanen.

 ”Olen iloinen kun kuntaan saadaan uusi kauppakeskus. Sen sijoittuminen Muurameen on myös osoitus kunnan vetovoimasta ja kasvusta. Kauppakeskus sijoittuu ihanteelliselle paikalle vilkkaan 9-tien varteen. Neuvottelut maa-alueen myynnistä käytiin nopeasti ja hyvässä yhteistyössä Skanskan kanssa”, sanoo Muuramen kunnanjohtaja Ari Ranta-aho

 ”Hienoa, että hyvä yhteistyö Keskon kanssa jatkuu myös Muuramessa.  Skanska osti maa-alueet Muuramen kunnalta ja St1 Oy:ltä tammikuussa. Nyt käymme parhaillaan neuvotteluja muiden vuokralaisten kanssa sekä haemme hankkeelle sijoittajaomistajaa. Rakennustyöt käynnistyvät kevään aikana, jolloin kauppakeskus valmistuu vuodenvaihteessa”, kertoo aluejohtaja Jorma Mustakangas Skanskasta.

 Parhaillaan Skanska rakentaa Keski-Suomessa mm. Palokan koulukeskusta sekä Peurunkaan monitoimikeskusta, jonka kylpylä avattiin jo viime vuoden puolella. Lisäksi Skanska rakentaa vapaa-ajan asuntoja Peurunkaan sekä asuntokohteita Lutakkoon, Savelaan ja Ainolaan.