c

Helsingin Vuosaaren BoKlok-kodit harjakorkeudessa

Lehdistötiedotteet 26.5.2003 8.46 CET

Helsingin Vuosaaren BoKlok-kodit harjakorkeudessa

Skanska rakentaa parhaillaan Helsingin kaupungin Asuntotuotantotoimistolle Boklok-kaupunkivilloja Vuosaareen, Pilvilinnankatu 3:een. Rakennukset ovat edenneet harjakorkeuteen asti, ja harjannostajaisia vietetään tiistaina 27.5.2003.

Syksyllä 2003 valmistuu yhteensä 54 asuntoa. Kaikissa asunnoissa on tilava tupakeittiö/olohuone ja lisäksi 1–3 huonetta. Huoneistoalat vaihtelevat 48 neliöstä 74 neliöön.

Vuosaaren asuntokohde on ensimmäinen BoKlok-konseptilla rakennettava vuokra-asuntokohde. Skanska rakentaa parhaillaan myös Suomen ensimmäisiä BoKlok-omistusasuntoja, jotka valmistuvat Tuusulaan elokuussa 2003. Ensi syksynä aloitetaan kuuden kaupunkivillan BoKlok-taloyhtiön rakentaminen Espoon Vanttilaan, jonne asunnot valmistuvat syksyllä 2004.

BoKlok on Skanskan ja IKEAn yhdessä kehittämä konsepti, joka yhdistää hyvän asumisen ja kohtuulliset asumiskustannukset. Kaupunkivilla tarjoaa tilan tuntua ja valoisuutta, hyvää toiminnallisuutta, laadukkaita materiaaleja ja pienimuotoisuutta luonnon läheisyydessä sekä jättää rahaa myös muuhun elämiseen. BoKlok on uusi vaihtoehto koko ajan lukumääräisesti kasvaville pientalouksille. Ratkaisuna BoKlok edustaa pienimuotoista tiivistä ja matalaa kaupunkirakentamista.

Lisätietoja:

Skanska Kodit Oy, johtaja Tuomas Särkilahti, puh. (09) 6152 2209, 040 560 2103, Contact

Lue lisää tästä

www.boklok.com www.hel.fi/att