c

Skanska laajentaa Lidlin Laukaan jakelukeskusta

Lehdistötiedotteet 15.8.2013 12.20 CET

Skanska on solminut Lidl Suomi Ky:n kanssa sopimuksen Lidlin Laukaan keskusvaraston laajennuksesta ja muutostöistä.

Laukaan keskusvarastoon toteutetaan 3 600 bruttoneliömetrin suuruinen pakkasvaraston laajennus ja 800 bruttoneliömetrin teknisten tilojen laajennus. Lisäksi entiseen logistiikkavarastoon tehdään muutostöitä.

”Asiakasmäärien kasvaessa tarvitsemme lisäkapasiteettia myös logistiikkaan. Olemme iloisia, että pääsemme nyt rakentamaan kauan kaivattua lisätilaa”, Lidl Suomen kehitysjohtaja Mathias Kivikoski kertoo.

”Rakentaminen tontilla alkaa välittömästi ja rakennustyöt valmistuvat heinäkuussa 2014. Hanke työllistää enimmillään työmaalla 25 henkilöä ja suunnittelussa, esivalmistelussa ja logistiikassa saman verran”, sanoo työpäällikkö Seppo Leinonen Skanska Talonrakennuksesta.

Lidlin Laukaan jakelukeskus on Skanskalle tuttu entuudestaan, sillä Skanska rakensi sen vuonna 2004 ja laajensi sitä vuonna 2009. Lisäksi Skanska on rakentanut ja laajentanut myös Lidlille Janakkalan jakelukeskuksen ja kymmeniä myymälöitä ympäri Suomen.

 

Lisätietoja:

Skanska Talonrakennus Oy, työpäällikkö Seppo Leinonen, puh. 040 534 6784, Contact

Skanska Oy, viestintäpäällikkö Liisa Salmela, puh. 050 374 3070, Contact

Lidl Suomi Ky, viestintävastaava Pilvi-Sisko Riikonen, puh. 09 234 564 00, Contact

  

 

Skanskan toiminta Suomessa kattaa rakentamispalvelut, asuntojen ja toimitilojen projektikehityksen sekä julkisen sektorin elinkaarihankkeet. Rakentamispalveluihin kuuluvat talonrakentaminen, talotekniikkapalvelut sekä maa- ja ympäristörakentaminen. Virossa Skanskan toimintaan sisältyvät rakentamispalvelut ja asuntoprojektikehitys. Skanskan Suomen ja Viron liiketoimintojen yhteenlaskettu liikevaihto vuonna 2012 oli noin 980 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä noin 2 460.

 

Lidl on yksi Euroopan suurimmista päivittäistavaraketjuista. Suomessa Lidl-myymälöitä on tällä hetkellä 140 Hangosta Sodankylään. Lidl Suomi Ky työllistää noin 3 500 henkilöä, joille avautuvat erinomaiset etenemis- ja uramahdollisuudet sekä Suomessa että mahdollisesti ulkomailla.