c

Portaali Business Parkin ensimmäinen rakennus harjakorkeudessa

Lehdistötiedotteet 17.10.2001 9.14 CET

17.10.2001

Portaali Business Parkin ensimmäinen rakennus harjakorkeudessa

Helsingin Arabianrantaan rakennetaan uutta, modernia kaupunginosaa, jonne tulee työpaikkoja, oppilaitoksia ja asuntoja. Arabianrannasta on kehittymässä Helsinki Virtual Village, luova ja elämyksellinen, uusinta teknologiaa hyödyntävä toimintaympäristö.

Portaali Business Parkin ensimmäinen vaihe on nyt harjakorkeudessa. Sen toteuttaa työyhteenliittymä Oy Alfred A. Palmberg Ab ja Skanska Etelä-Suomi Oy yhteistyössä Wärtsilä Oyj:n kanssa. Rakennuksen pääsuunnittelija on Arkkitehtuuritoimisto B & M Oy.

Portaalin erottaa muista business parkeista erityisesti sen sijainti ja ympäristö. Portaali tarjoaa verkostoitumisen mahdollisuuden muiden yritysten kanssa. Toimintaympäristöstä hyötyvät erityisesti yritykset, joilla on linkki uusmediaan, mediateknologiaan, viestintä- ja viihdeteollisuuteen sekä muotoiluun. Arabianrannassa yrityksillä on hyvät yhteistyömahdollisuudet alueen oppilaitosten kanssa. Näitä ovat muun muassa Taideteollinen korkeakoulu ja siihen kuuluva Mediakeskus Lume, Taiteen ja viestinnän ammattikorkeakoulu, audiovisuaalisen viestinnän oppilaitos sekä Pop & Jazz Konservatorio.

Portaali Business Parkin harjannostajaisia vietetään 18.10.2001 klo 14.30 osoitteessa Arabianranta 2, 00560 Helsinki.

Joukkoviestinten edustajat ovat tervetulleita tilaisuuteen!

Tilaisuudessa puhuvat: Erkki Anttila, Wärtsilä Oyj Pauli Mäkelä, Oy Alfred A. Palmberg AB Pekka Viljakainen, Oy Visual Systems Ltd.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Juha Hetemäki, Skanska Etelä-Suomi Oy, puh. (09) 6152 2245, Contact

Johtaja Pauli Mäkelä, Oy Alfred A. Palmberg Ab, puh. (09) 1599 426, Contact

Markkinointipäällikkö Thomas Hollfast, Wärtsilä Oyj, puh. 010 709 5277, Contact

www.arabianrannanportaali.fi www.palmberg.com www.wartsila.com