c

Martinlaakson Ostarissa vietetään harjannostajaisia tänään 7.9.

Lehdistötiedotteet 7.9.2011 11.25 CET

Vantaan Martinlaaksoon rakennettava kauppakeskus on saavuttanut harjakorkeutensa, ja sen harjannostajaisia vietetään tänään 7.9 Rakennuttaja on Citycon Oyj ja pääurakoitsija Skanska Talonrakennus Oy. Kauppakeskuksen yläpuolelle Skanska rakentaa asuntoja. Martinlaakson Ostarin avajaisia vietetään 1.12.2011.

Uusi kauppakeskus sijaitsee Martinlaakson keskeisimmällä paikalla, rautatie- ja linja-autoasemien välittömässä läheisyydessä.
14-kerroksisen rakennuksen kahteen ensimmäiseen kerrokseen tulee liiketilaa noin 7300 neliömetriä. Kauppakeskukseen tulee päivittäistavarakauppaa ja muun muassa apteekki, pankkipalvelut ja lounas-kahvilaravintoloita. Kellarikerrokseen rakennetaan parkkihalli 475 autolle.

”Parhaillaan työn alla ovat rakennuksen ulkovaippa, pihatyöt ja sisävalmistustyöt. Koko työmaan henkilövahvuus on noin 140 henkeä,” kertoo työpäällikkö Niilo Takala Skanskasta.

Skanska Kodit rakentaa kauppakeskuksen yläpuolelle 67 vapaarahoitteista omistusasuntoa As. Oy Vantaan Martintorni -nimiseen taloyhtiöön.

”Keskeisellä paikalla, hyvien palveluiden ja kulkuyhteyksien äärellä sijaitsevan tornitalon asunnot ovat herättäneet runsaasti kiinnostusta, ja suurin osa asunnoista on jo myyty. Vapaana on vielä joitakin kaksioita ja kolmioita”, kertoo Skanska Kotien asiakkuusjohtaja Markku Koivu. As. Oy Martintorni valmistuu keväällä 2012.