c

Ari Ahlqvist valittiin vuoden työnjohtajaksi Skanska AB:n maailmanlaajuisessa kilpailussa

Lehdistötiedotteet 24.6.2010 0.00 CET

Ari Ahlqvist Skanska Talonrakennuksen Läntisestä alueyksiköstä valittiin vuoden vastaavaksi työnjohtajaksi Skanska AB:n maailmanlaajuisessa Kultainen kypärä -kilpailussa. Palkinnon saajilta edellytetään vakaata taloudellista tulosta, erinomaista esimiestoimintaa, panosta nuorempien ohjaamisessa sekä moitteetonta eettisten ohjeiden noudattamista ja työturvallisuuden ja ympäristön huomioon ottamista.

”Ari Ahlqvist on esimerkki henkilöstä, joka on ollut valmis jatkuvasti oppimaan uutta ja kehittämään sekä itseään että kulloistakin omaa tiimiä. Hänen saamansa tunnustus osoittaa, että olemme tehneet oikeita asioita ja kestämme myös kansainvälisen vertailun”, sanoo aluejohtaja Jari Pölönen.

Parhaillaan Ari Ahqlvist toimii vastaavana työnjohtajana kesällä valmistuvan Forssan Prisman työmaalla. Hanke valittiin mukaan Rakennuslehden Vuoden parhaat -julkaisuun joulukuussa 2009.

Skanska AB vuosittaisen kilpailun tarkoitus on nostaa esiin projekteissa saavutettuja erinomaisia tuloksia ja osaavia tekijöitä.