c

Ilkka Joenperästä Skanska Kotien uusi vetäjä

Lehdistötiedotteet 9.3.2004 14.05 CET

"Skanska Kotien toimialajohtajaksi ja Skanska Oy:n johtoryhmän jäseneksi on nimitetty dipl.ins., eMBA Mauri Niemelle. Ilkka Joenperä siirtyy tehtävään Skanskan Keski-Suomen aluejohtajan paikalta. Hän on työskennellyt Skanskassa useissa tehtävissä vuodesta 1996 alkaen. Joenperä on toiminut aiemmin Skanskassa suunnittelupäällikkönä sekä johtajana vastuualueenaan asuntorakentamisen maanhankintaan sekä projekti- ja tuotekehitykseen liittyvät tehtävät.

Muutoksia talonrakentamisen organisoinnissa Leo Jokisalon vetämä Skanska Kotien Etelä-Suomen asuntorakentamisyksikkö siirtyy osaksi talonrakentamisen toimialaa ja raportoimaan toimialajohtaja Juha Hetemäelle. Keski-Suomen ja Itä-Suomen alueet yhdistyvät. Näistä alueista muodostetaan Keski- ja Itä-Suomen yksikkö, josta vastaa aluejohtajana rakennusneuvos Timo Tuominen. Toimitilarakentamisen toimialasta käytetään tästä eteenpäin nimeä talonrakentaminen.

""Nyt kaikki talonrakennuksen rakentavat yksiköt ovat samassa organisaatiossa. Skanska Kodit keskittyy tästä eteenpäin puhtaasti markkinointiin, uusien toimintakonseptien sekä projektien kehittämiseen ja maanhankintaan"", kuvaa muutosta Skanska Oy:n toimitusjohtaja Mauri Niemi.

Ilkka Joenperän kuva saatavana osoitteesta www.pressi.com

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Mauri Niemi, puh. (09) 6152 2320, Contact Viestintäpäällikkö Cristina Rinnetie-Uski, puh. (09) 6152 2300, Contact

"